1bebekannesi Rabia95 3 cm gayet iyi bence, moralini yüksek tut. Dayanamayacak olursan epidural istersin 5 cm’de. ☺️
Rabia95 Gamzeee60 39 genel olarak gebeliğimde hiç girmedik bile denilebilir. Ama belki işe yarar diye bi kere deneyeyim dedim. Bi baktım lekenlenmem oldu hemen. Hastaneye gittim nişanımmış gelen
3prensesannesii Bende ilk dogumumda suni sancı aldım 2 saate doğurdum ikinci doğumum kendi sancım ile oldu 8 saat sancı çektim yani bu insandan insana değişir korkma bol dua et❤
Gamzeee60 Rabia95 anladım canım bizde 38+4 ama tık yok eşime diyorum ama oda korkudan yapamıyor bebeğe birşey olur diye onun için sordum
Verasmommy Rabia95 çömelip kalkma ve squat yürüyüş yapabilirsiniz herkesin acı eşiği ve doğumu farklıdır inşallah sizinki çok güzel olur😊 suni sancıyla kısa sürede açıklık elde edenler de var
Rabia95 Verasmommy İnşallah çok teşekkür ederimm 🤲🏻 Dizlerim çok ağrıyor bi tek onu yapamıyorum ama çok işe yarıyormuş
Fxfx Rabia95 rahim yumuşak ve 3 cm açılmanız varsa mutlaka deneyin suniyi.. 2.doğumumda açılmam 2 cm Di rahim cok yumuşak dendi ve 3.5 saatte doğumum gerçekleşti.. Hareket halinde olmaya çalışın ağrı geldiğinde bebeği itin ki iyice insin gerisi Allah a kalmış..hayılrı kolay doğum diliyorum
Rabia95 Fxfx İnşallah ben de öyle doğururum 🤲🏻 Acaba doktorum korkmayayım diyemi öyle dedi diye düşündüm içimi rahatlattınız. Çünkü normal doğumu çok destekliyor, keside atmayacakmış jelle genişletecekmiş
Melike145334 Rabia95 yek çözümü derin derin nefesler ben skuat falan yapmadım yere eğilip çömeldim iki elımı duvarlara dayayıp dualar okudum oku normal doğum yaptım 3. Yolda kısmetse
Rabia95 Melike145334 şansa burnum tıkalı ya 😔 her mevsim geçişi burnum tıkanıyor burun spreyi alıcam inşallah sıkmama izin verir doktor.
Ftm-Srgn Rabia95 canim ben suni sanci ile 1 saate dogurdum acilmam cok hizli oldu ebem sadece otur kalk hareketini yaptirdi bi de nefes alip verisini kontrol edersen insallah hemen alirsin bebegini bi de unutmayin zor olacak olacak ki guzel olsun .Insallah Saglikli alirsin kucagina
Rabia95 Ftm-Srgn ay o kadar seviniyorum ki böyle bi kaç saatte doğurdum yazanları gördükçee, çok teşekkür ederim 🤲🏻🌸
Ftm-Srgn Rabia95 ama iki gun sanci cektim😂simdi 5 aylik hamileyim bebegim ters donmus sezeryan olabilirim. Inanin ki normal dogumu o kadar istiyorum ki hayirlisi ile o sancıları cekmeye raziyim