Merveakbb Ebru2403 aramizda 1 hafta var detayli ultrasona girdinmi canim benim 24 kasima randevu verdiler
Merveakbb Ebru2403 naciye hanim ordaki ultrason cihazi iyi olmadigi için hastalrimi dişari yonlendiriyom demişti bende o yüzden şehir hastanesinden randevu aldim renkli fotograf verdilermi size
Merveakbb Ebru2403 ben 8 haftalikken sormuştum detayli zamani konuşuruz demişti ben bide pahali buldugum için sehir hastanesinde çektircm
Ebru2403 Merveakbb renkli olmadığı içinmi iyi değil dedi ki daha açıklayıcı konustumu yoksa başka yaramı yönlendirdi direk bana hiç kötü ultrason falan demedi
Blossom [silindi] Prof. Dr. Hasan Kafalı çok iyi bir doktor. Orta Doğu hastanesindeyken kontrole gitmiştim. Dış gebelik olduğunu hemen anlamıştı kendisi. Uzun süre ilgileniyor. Şimdi Memorial’a geçiş yapmış.
Merveakbb Ebru2403 Ebru2403 yok bişey demedi zamani gelince konuşuruz dedi ondan sordum memnun kaldiysan bende orda çektirirm fiyati nakadr orda detayli ultrasonun bide naciye hanim kendimi bakiyo yoksa başka birimi bakiyo
Ebru2403 Merveakbb canım biraz önce kendim dedin ya naciye hanım ultrason iyi olmadığı için başka hastaneye yönlendiriyor diye
Merveakbb Ebru2403 ilk 8 haftalikken öyle demisti demek yeni cihaz gelmiş canim bana diyipte sana dememzlik yapmaz herkes eşit konumda
Ebru2403 Merveakbb yani tabiki bencede ultrason sadece renkli değildi siyah beyazdı ama baya 15 dakika 20 ye yakın inceledi doktor cd ye aktardı verdi
Merveakbb Ebru2403pahaliymiş canim ayriyeten 105 tl muane ucreti vercen naciye hanima gostermek için bi seferlik şehir hastanesine gidecm