[silindi] Kızlar merhaba Ankara yenimahalledeyim düzgün bi doktor bulup sabit devam etmek istiyorum. Önerebilceğiniz bir doktor var mı? Gidip memnun kaldığınız?
Esmancp [silindi] docdr ebru biberoglu instagramdan bak canım onun gibi mesleğini seven bı doktor görmedim
Blossom [silindi] Prof. Dr. Hasan Kafalı çok iyi bir doktor. Orta Doğu hastanesindeyken kontrole gitmiştim. Dış gebelik olduğunu hemen anlamıştı kendisi. Uzun süre ilgileniyor. Şimdi Memorial’a geçiş yapmış.
htu Zeynepbera Baran hanım sezeryana öncelik veriyor diye duymuştum ama sizin bir bilginiz var mı yada doğum yapan bir tanıdığınız falan?
Zeynepbera Merveakbb Evet bebeği her şekilde gösteriyor ve 20 dakikaya yakın muayene etti beni hatta bebek oynamadı pek istersen alttan bakıyım daha net görürsün dedi ultrason fotoğradı falanda verdi çok tatlı bir kadın
Merveakbb Zeynepbera bugun ben gittim hiç bebek hakkinda bişey konuşmuyo bebegin fotografini istedim ekrandan goruntu gitti için veremem dedi mimikleri çok tedirgin bişey var gibi duruyo ben naciye hanimdan çok memnunum eşim bebegi gorsun diye baran hanima gittim
Zeynepbera Merveakbb Bazen bizimde olduğumuz gibi anımız anımızı tutmayabiliyor maalesef ama bende memnun kaldım sizin gittiğiniz dr dan da arkadaşım memnun onunla doğum yaptı zaten 2 tane doktor var diye biliyorum artık tamamen şans 😊😊
Merveakbb Zeynepbera evet canim 2 doktor var naciye hanim çok iyi bi doktor guler yüzlu kan tahlili faln aldiginda gelmen gerek kendi şahsi numarasindan arayip sorabiliyorum
Bgs [silindi] bu hafta tekrar ararsan görünür. Oranın doktoruydu klinik açtı bu hafta tekrar anlaştı hem klinikte hasta bakıcakmış hemde hastanede. İnanılmaz ilgili bir doktor her kontrolümde detaylı ultrason gibi bakıyor. Hatta detaylı ultrasona girdim çarşamba günü doktorumu sordu kime takiplisin dedi adını söyledim tanıyorum Ertan Hocayı o zaten eminim benim gibi bakmıştır dedi çok şaşırdım gerçekten. Kontroldeki videoları arkadaşlarıma izlettiğimde hamile arkadaşlarımda şaşırıyor zaten çok detaycı diye
Merveakbb Ebru2403 aramizda 1 hafta var detayli ultrasona girdinmi canim benim 24 kasima randevu verdiler