Mutiess Maria9 bende adetime 5 gün önce öğrendim ama kendisi ilişkisini sayıyor daha önce de yazmıştı bildiğim ve konuştuğumuz için bu cevabı verdim
Mutiess Maria9 Diğer bir soru postunda 29 ekimde birlikte olduğunu ve test yaptığını söylemişti sizce bebek 9 günde oluşup testte de belli olur mu?
_Ftma_ Zey-Haf kiz erkenn daha benim adetim 2 gün gectimisti test yaptim negatif iki gün sonra bidaha yaptim positiv cikti ama eger sizde negatif cikarsa üzülmee ben 9 ay bekledim herseyin zamani var 💕
Mutiess Maria9 İlişki sonrası yapılan testin bir anlamı yok ki sonuçta adet günümüzü bekliyoruz dayanamayıp 2 3 gün öncesi test yapıyoruz💞
Zey-Haf Maria9 daha önce belirtilerimi sorup bir post açmıştım acaba varmidir diye, dün de test yaptım, daha önce test yapmamıştım yanı 😃 ben yapmadım öğretmenim haha😅
Mutiess Zey-Haf karıştırmadım ki yine bir post açtınız hamile miyim diye hatta size şuan cevabımı atabilirim. İlişki yaşadım şu gün test yapayım mı dediniz bende hatta dedim ilişkinizi değil adet döneminizi hesaplayacaksınız diye 🙏🏻
Zey-Haf Mutiess Mutiess Haklısınız da benim sorum o değildi bunu tartışmamız bile cok günlünc ama 😃 belirtiler psikolojik mi yoksa ihtimal varmı diye sormuştum.
Mutiess Zey-Haf umarım tutmuştur hayırlısı olsun🙏🏻 Ben size sadece yanlış düşündüğünüzü söylemek istedim önemli olan ovülasyon döneminizi takip edip sürekli ilişki yaşamak affedersiniz ama 1 günde olacak olsaydı şuan herkes her an hamile kalırdı
esraolgun Zey-Haf merhaba heyecanınızı çok iyi anlıyorum. Bende 5 gün kala kanda baktırmıştım negatifti. Sonra adetim bir gün geçince yaptım pozitif çıktı. Yani demem o ki biraz sabredin bence adet gününüzde yapın. Yanıltıcı oluyor üzülüyor insan boş yere