Yldz3 Merhaba kızlar 59la hamile kaldım 31+2 haftalığız boyum da öyle uzun değil 77 kilo olmuşum çok şiştim heryerim şiş şiş hareket ediyorum elimden geldiği kadar morelim çok bozuk aynaya bakmak bile istemiyorum 😔 Doğumdan sonra veremezsem kaygıları oluştu öyle aşırı yemek yemiyorum inanın hani 2 canlıyım diye her bulduğumu yemiyorum ama neden böyle oldu anlamıyorum 😔 Doğumdan sonra gider mi sizce ne düşünüyorsunuz
Ftmsrkn Yldz3 hepimizin derdi bu kilolar bende aynı senin gibiyim 55 le hamile kaldım 82 olmuşum üstelik öyle yiyen birisi de değilim yürüyüşte yapıyorum hararetliyim de ama doktorum hormonal herkesin ki farlı olur dedi çok takma daha çok alırsın Doğumdan sonra gidiyor diyor tecrübeli anneler inşallah gider bebeğimiz sağlıklı olsun yeter kiloyu veririz
Mehtapakgl Yldz3 ya bebeğin kilosu suyu rahminin ağırlığı göğüslerin vücudunun ödem yapması. Bunlar doğumda gidecek zaten. Geri kalanını verirsin. Diyetle sporlar yavaş yavaş. Şimdiden güzel canını sıkma. Gebelik şekerin falan var mıydı?
corekotu_1 Yldz3 canim odemin olustu mu onlarda kilo artiriyor cunku sadece senin yemenle alakasi yok
Ezgi33 Yldz3 bende 50 ile hamile kldım şuanda 16 +2 yim ve sadece 1 kilo aldım acaba normal mi bu kadar az almam çocugum yeterli besini alabiliyormu diye düşünümüyor degilim siz 16 haftanızda kaç kilo aldınız
Yldz3 Ftmsrkn inşAllah canım aynen başta sağlığı önemli ama inan artık giyecek bir şey bulamıyorum hareketlerim çok kısıtlandı kilo çok kötü bir şeymiş resmen ağır vasıtayım
Ftmsrkn Yldz3 seni çok iyi anlıyorum bende aynı senin gibiyim tek parça hep elbise giyiyorum o şekilde geçiriyorum inşallah veririz kiloları sıkma canını
Yldz3 Mehtapakgl hayır canım gebelik şekeri çıkmadı şükür ama dikkat et dedi doktor çünkü ben çok hızlı bir şekilde 3 ayın içinde aldım tüm kilomu onun öncesinde bulantılardan dolayı yiyemiyordum inşAllah gider çünkü gerçekten çöktüm
Mehtapakgl Yldz3 anladım canım bünyeden bünyeye farkediyor demek ki. Bende gebelik şekeri çıktı. Diyetteyim bende. 25 haftalığım 47,48 ile hamile kalmıştım şimdi 51, 52 arası değişiyor. Bende çok korkuyorum kilo almaktan.
Yldz3 corekotu_1 ödem var canım evet bacaklarımda ayaklarım kollar parmaklar şişti ama ne kadarı ödem ne kadarı kilo onu bilemiyorum
corekotu_1 Yldz3 o zaman bol bol su ic hele idrarda protein ciktiysa ozellikle dikkat et o da odem yapiyor cunku. Bir de duzenli gunluk yuruyusler inan su ve yuruyus hamilelikte ilk haftadan son haftaya kadar cok onemli 😌
Yldz3 corekotu_1 su çok içiyorum ama yürüyüş için aynı şeyi söyleyemeyeceğim canım çünkü evim dik yokuş binanın etrafını geziyorum öyle arada evde çok dolanıyorum ama teşekkür ederim tavsiyelerin için 🙏🏻❣️
Yldz3 Ezgi33 ben ilk 3,5 ay hiç kilo almadım yiyemedim daha sonra bulantılarım düzeldi normal şekilde yememe devam ettim ama çok hızlı bir şekilde kilo aldım korkmanıza gerek yok bende de aynı korkular vardı ama doktorum bebeğin anneden beslendiğini bi problem olmayacağını söyledi
Cglrtgce Ezgi33 canim 22 24 haftadan önce kilo almayı zaten cok onermiyorlar o yüzden gayet normal sonra ji anda alıyorsun
117146 Yldz3 bende 56 kaldım 70 suan boyumda kısa bütün kılo kalcama vebacagıma aldım çataldırlar hep doktorumda hızlı gidiyorsun deyıp duruyor aynaya bakınca karnım önden kalçam arkadan gelıyor gibi 😀
MeliSeliMelih 117146 ekmek yememeye özen gösterin ben ekmeği kestim henüz 3 kg aldım ama önlemek amaçlı kestim
Yldz3 117146 aynen bende öyle gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum aynaları kapattım bakmıyorum artık
Yldz3 117146 MeliSeliMelih 158 boyum boyuma göre çok fazla canım üstelik o kadar çok yemiyorum inanın meyve sebze ağırlıklı besleniyorum arada kaçamak yapıp çikolata yiyorum yalan yok ama yine de çok hızlı aldım
117146 MeliSeliMelih ben ekmek çok az yiyorum yenı çeyrekten az yemeğe göre degısyır ama akşamları acıkıncada meyve falan yıyorum yınede alıyorm
MeliSeliMelih Yldz3 canım hiç dert etme ben 8 yıl önce oğluma hamileliğimde 33 kg aldım 😀🙈 boyum 1.72 ve 93 kg ile doğuma girdim abur cubur tüketmediğim için çok hızlı kilo verdim hemen eski halime dönmüştüm 6-7 ay içinde 🥰 sıkıntı yapma hamilelik kiloları sağlıklı beslendiysen çabuk geri veriliyor inan bana 🤗