Neacze İlk hamileliğim sancı nezaman gelicek nasıl olucak beklemekteyim benim gbi bekleyişte olan kimler 39+3🧚♀️
snm_ Neacze 39+4 beklemeye devam gelen giden yok 🤣 kilo sınırınıda aşacak herhalde haftaya sezaryen olacağım
missalicesss Neacze 39+1 beklemedeyiz gelen giden yok 🙈ilk doğum hafiften korkular da başladi nasil olacak ne olacak diye ☺️ Hepimiz Allah izniyle saglikla yavrularimizi kucagimiza alalim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿
snm_ Neacze sizinki iyiymiş bizim minnoş 4 gün önce tam 39 da 3800 çıktı. İri bebek olduğu için normal yapamayacağım sanırım ki bu süre zarfında muhtemelen gene kilo almıştır 🙄
Neacze snm_ evet olabilir sağliği iyi olsunda hareketleri nasil. Benim hafif boyle itiyormuş gibi davraniyor bazen kas katı oluyor karn m dün gece adet agrisi hissettim acaba açilmami yoksa yalanci sancı mi🧚♀️👼🏼
Sekersizkola snm_ bizim de 37 de 3400 dü, aynı şeyi benim doktorum da söyledi, 2 hafta içinde 4 e ulaşmaması lazım
snm_ Neacze iki üç gündür bel ağrım oluyor ama düzenli değil hemen geçiyor sabah adet ağrısı gibi oldu sonra geçti. Yani hiçbir şey yok 😔😔😔
Busrazkn37 39+3 nişan geleli 8 gün oldu hala ufakta olsa bi sancı yok 🤦🏻♀️ Acı çekmek için sabırsızlanıyorum resmen 😄