Betulmtn elifnurrrr 2 gün ara ile mutlaka test yaptırın beta hcg 2 katı artış gösteriyor mu diye. Artış oluyorsa sağlıklı gebelik tir. Ama atmıyorsa malesef olmuyor o zaman en kısa zamanda tekrar Dr a gitmeniz gerekli
Sineemiis elifnurrrr son adet tarihine göre 5 haftalık olabilirsin ama o bebek normalde 3 haftalık falan olmuş oluyo benim de kesem gözükmedi geçen hafta cuma günü 90 di bu cuma 834 olmuş beta
Mom092 elifnurrrr haftan kac olursa olsun gozukmesi betaya bağlı 3 binden sonra görünür genelde 6 binde gozukenlerde var
Maria9 Evet baya düşük çıkmış değerlerin bende 4. Haftalıkken 3 binlerdeydi. Zaten bu haftalarda kese gözükmemesi olağanmış merak etme. :)
Sevdae Maria9 canım bende ultrasyon da 6 haftalık olarak gözüküyor kese var ama bebek gözükmedi normal mi 😪
Yenigebe9 Hiç korkmayın, ben de 3+3te 9.7yyle öğrendim, doktora girmedim cnku kese gözükmüyor. 10.haftaya kadar vakti var. Kağan kocatepe izleyin, ilk haftalar doktorlar boş kese der bebek yok der ama beklenmesi gerekiyor, bekleyin biraz daha
elifnurrrr Sineemiis Evet son adet tarihim 1 ekim ona göre 5 haftalık ama ben 1 hafta adetim sürdü 3 günde vajinal fitil kullandım için doktor ilişkiye girmeyin dedi tahmini 10 12 ekim de hamile kaldım o yüzden gözükmüyo olabilir diye düşünüyorum
Sevdae elifnurrrr canım hiç korkma benim de 16 eylül normal de ama ben tedaviyle hamile kaldım 1 ekim de çatlatma iğnesi vuruldum 6 haftalık gözüküyor benim de ama bebeği göremedik bizde dün
Miennade Benim som adet tarihine göre 6 haftalık ama keseyi daha dün görebildik. Doktor geç döllenme olmuş ulttasona göre 5 haftalıksın ona göre değerlendircez dedi
Sevdae Miennade canım bende düm gittim 6 haftalık Gözüküyor kese ama bebek gözükmedi benim de küçük olduğu için karından fbelli etmiyebilirmiş alltan muayene istedi ben istemedim 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi korkma allah büyük