mom2020 Preeklemsi geçmişi olan bi anneyim, şuanki bebeğim çok sakin ve korkuyorum, hareketleri çok nadir ve yumuşak, korku sardı anormallik mi var diye ve randevum pazartesi, yarın da nst gitmeyi dsnüyorum ama merak ediyorum hareketleriniz nasıl?
mom2020 mom2020 4 haftadır böyle ve 2 hafta önce doktora gittiimde her sey normaldi, daha öncesinde cok hareketliydi, gece hareketleriniz de nasıl?
guneysmom mom2020 canım ben 29 haftalığım çok şükür hareketleri düzenli her sabah ve akşam kesin var öğlenleri ve ikindi uyuyor galiba diyebilirim sabaha karşı 4-5 gibi de cok hareketli oluyor ama benimde cevremdeki diğer hamile arkadaşlarım tam hissedemiyor 35 haftalık olan arkadaşım bile cok zayıf hissettiğini söylüyo bebekten kaynaklı olabilir sakin bir bebiştir belki ☺️
Aslitos mom2020 29+2′yim ben de son zamanlarda hareketlerinin yavaşladığını düşünüyorum sanki bebek hantallaştı 🙄 ama hamilelik takibi yaptığım uygulamalarda bunun olabileceğini, normal olduğunu yazmışlardı o yüzden içim rahat. Salı günü kontrolüm var gittiğimde bunu da soracağım.
MinnieMouse mom2020 28-29.haftalarda ani buyumelerinden kaynakli hareketlerde azalma oluyormus. Yine de kontrollu olmakta fayda var. Soguk su icmek, tatli seyler yemek, soluna yatip sessiz ve karanlik bi ortamda beklemek hareketlendirebilir. 1 gunde 10 hareket ideal. Hic yoksa acilen doktora gidilir.
esengl_ mom2020 28 haftalığım benimde yavaşladı büyüdükçe uyuyor daha fazla herhalde öyle okumuştum uygulamada gününün çoğu uyuyarak geçiyormuş
guneysmom mom2020 iyi düşün iyi olsun canıım inşallah her bebek öyle farklı öyle kendine özgü ki benim 28. haftada bebeğinin ayağı dışardan gözüken arkadaşım vardı iki gözümle görmüştüm yanii oturup üzüleyim o zamann ama üzülmüyorum her bebek kendine özelll endişelenme annesii güzel düşün hem bebiş hemde kızın için❤️
Arasarzu mom2020 29+2 günlüğüz tekme bile atmıyor nedense sadece kayıyor dönüyor onları hissediyorum belli saatlerde çok tembelleştiler 😊