Bugleemm yagizefeninannesi doktoruma yazdım canım çok teşekkür ederim rahatlattın beni gece valla çok sağol bakalım doktorum gel derse gidicem inşallah bir sorun yoktur
Bugleemm Arvensmom doktoruma yazdım canım aynen bakalım görmeden de birşey diyeceğini zannetmiyorum gel derse bugün gidicem bakalım. Miyom da yapıyor olabilir dediğin gibi idrar yolu enfeksiyonu da yapabilir çok oluyordu o bende zaten gebelikten önce de
Bugleemm Busra0653 belki miyom da yapıyor olabilir ama daha önceki miyom ağrımla sancımla bu aynı değil o yüzden panik oldum biraz.
Bugleemm Funda007 doğru diyorsun canım bakalım yazdım doktoruma ne diyecek miyom ağrısıdır inşallah o bebeğe zarar vermiyor bebekten uzakta Allahtan ki eğer öyleyse çekerim bu sancıyı alıştım bakalım hayırlısı 🤲🏻
E-C-A Bugleemm korkma canim birsey olacağını sanmıyorum doktorun bakıyor zaten rahim agzin kapali falan diyor eger birsey yoksa biraz bak devam ederse gidersin biz 36.haftaya kadar geldik şükür darisi snaa insallah
Bugleemm E-C-A gittim doktora rahim ağzı felan kapalı erken doğum riski gibi bir sorun da yok miyom ağrı yapıyormuş yine serum takındım eğer geçmezse yatış yaparız dedi ilaç verdi çok şükür miyom olsun da diğer türlüsü çok korkunç
E-C-A Bugleemm banada serum demsti ama gerek kalmadi ilaçtan sonra doktor risk görmediyse korkma sende icni rhaat tut miyom olduğu icin doktorda riske atmak istememis endiselenme
istanbul3434 Bugleemm gecmis olsun Allah zamani gelince saglikla kucaklamayi nasip etsin. Karin sertlesmesini tarif edebilir misiniz? Yani normalde de karin gergin oluyo ya, nasil ayirt ediliyor? Normalden farkli bi sertlik/yumru mu ele geliyor mesela?
Bugleemm E-C-A aynen canım bebeğe zarar vermesin de ben ağrıya rağzıyım ona bişe olmasın yeter ki 🤲🏻 Zaten nasl birşeyse ultrasonda görünce onu tüm ağrıların bitiyor geçiyor yaa 🙈
Deletedmom95 Bugleemm dün bu şikayetle geldim bebek kanala inmiş sancılarım 100 leri buldu doğumu durdurmaya çalışıyor doktor. İğne serum ilaç 34 haftalık hamileyim gerçi ben ama sen yine de dpktoruna danış
Bugleemm Deletedmom95 şikayetlerimin sebebi miyom rahim ağzı felan da kapalı ölçtü doktor bol bol yatıcaksın dedi sancı felan da görünmedi sadece ayaktayken kasılmalarım oluyor oda miyom dejenerasyonu ağrısıymış biraz daha iyiyim çok şükür rabbim şifa versin size de en azından 2 hafta daha sabretse bebeğin 36 dan sonra çok sorun da olmaz sende stres yapma canım sen yaptıkça sancın daha da artar rabbim yardımcın olsun sağlıkla gelsin vaktinde gelsin bebeğin 🤲🏻
Bugleemm istanbul3434 ayağa kalktığımda yürürken karnım sertleşiyordu bebek sanki biyere toplanmış gibi gerginlik hissi böyle ağırlık baskı gibi çok değişik kasıklarıma da vurmaya başlamıştı.Şükür ki erken doğum riski felan öyle birşey değilmiş miyom bu tür ağrılar yapıyormuş
Deletedmom95 Bugleemm geçmiş olsun canım sanada 🌺 inşallah az daha kalır içerde stres yapmamaya çalışıyorum ama işte annelik iç güdüsü 🤷