Aslina merhabalar 🤗 Geçmiş olsun öncelikle..Aynı durum maalesef ki benim de başıma geldi,ilk gebeliğimdi herşey yolunda gidiyordu ve 9.hafta kontrolümde kalbi atmadıgını söyledi doktorum ve kürtaj oldum bende.Ben Almanya’da yaşıyorum burdaki doktorumun söylediğine göre,ilk ve ikinci düşüklerin sebepleri araştırılmıyor dedi.12. Haftaya kadar bunun normal oldugunu,bebekte herhangi bi hayati organ gelişmediği takdirde vucut hamileliği durduyor dedi.Ama 3. düşükten sonra araştırılıyormuş detaylıca nedenleri..
Onun dışında ne kadar korunmalıyım diye sordum çünkü sağdan soldan hemen hamile kalamıyorsun,kalsan da riskli hikayeleri duymuştum hep,ve inanın ben de çok üzülmüştüm öyle ki aldıgımız kıyafetleri çöpe atıcak kadar içim acıyordu😔 Bu sorumun cevabı ise sadece 2 hafta oldu..O da rahim açık ve yaralı oldugu için mikrop kapmasın diyemiş.Ewet sadece 2 hafta ilişkiye girme dedi benim doktorum,2 haftadan sonra eğer çocuk istiyorsan denemeye devam edebilirsiniz demişti..Şaşırmıştım ne biliyim ihtimal vermiyordum,yeniden hamile kalırsam bi sıkıntı olur çocuk tutunamaz diye çok korkarken ben 2 ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim🙊 Şubatta kürtaj oldum Mayıs ta yeni hamileliğimi öğrendim.Ve şimdi şükürler olsun 29 haftalık bir kızız🥰 Sadece içini ferah tut sakın hemen olmaz diye endişelenme,geçmiş olsun.Umarın en kısa sürede yeniden hamile kalırsınız🙏