0Cerenk Rukiyeataman canım benim kuzenimin adet gününde 26 ydı değeri, gayet sağlıklı bir kız çocuğu var şimdi, geç döllenmiş olabilir, Allah hayırlı haberler almanızı nasip etsin🙏🏻💜
Gdrleyla Rukiyeataman adetin geçti mi kuzum değere göre kimyasal olabilir olmayabilir die söylemislerdir bidaki gttgnde iki katı oluyorsa zaten hicbi skmyi yok şuan ama hevesim gözün aydın rabbim saglikli gebelik nasip etsin canim🥰🤰
Deryayurt Rukiyeataman benim 12 gün gecikmeyle 26 çıkmıştı canım daha çok yeni bana da doktor kimyasal olabilir demişti takip et iki gün sonra bidaha kan ver iki kat artarsa sağlıklıdır kendine dikkat et ağır kaldırma yorma kendini ve folik asit al kullanmaya başla hayırlı olsun 😊❤️
afrasil Rukiyeataman yüzde 1 ihtimalle var mi diyo yani yüzde 1 . Arkadaşıma test yaptık silik çıktı adet günüydü gittik kan verdi 19 çıktı 3 gün sonra gitti 77 çıktı
Tugbaslan3458 Rukiyeataman benim degerim de 8.8 7.2 falandi heralda inan tam hatırlamıyorum hemşire bana olabilir de olmayabilir de 1 hafta sonra gene kan ver artışa bakılsın demisti tabi bizde bunu duyunca üzülelimmi sevinelimmi bilememiştik suan 5 aylık hamileyim bol bol dua et ben kalbini duyana kadar hic inanmamistim kabullenemedim kimyasal gebelikde geçirmiştim korku vardi icimde meryem süresini okumuştum kalbinin atışını duydugum güne kadar insallah sağlıklı gebelik gecirirsin rabbim duani dileğini kabul etsin canım 🙏🏻🙏🏻🤲🏻
Busra030409 Rukiyeataman çok sevindim sizin adınıza gebesiniZ iki günde bir kan verip artışı gözlemleyin :))
Alinamoms Rukiyeataman doktor yüzdelik nasıl verebiliyor aklım almadı ama ben beta 13le öğrendim bana bile bu yorum yapılmadı şuan 8 haftalık hamileyim. 2 gün sonra 2 kat artmışsa var demektir 🌸
Yasemin301 Alinamoms adet gecikmesine göre düşük cıkmissa der, benim 6 gün gecikmeyle 25 çıktı ve kimyasal oldu o sebepten demistir, ama adetten once 19 ciksa boyle birsey demezdi, inşallah yükselir🙏
Alinamoms Yasemin301 hayır adet geçsede yine diyemez çünkü geç döllenme diye bir durum var her ay farklı zamanlarda yumurtlama olabiliyor adet düzenli dahil olsa. Bu yüzden saçma geldi doktor yorumu.