MiasMom Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında yakın zamanda ikili teste giren var mı? Varsa hangi hastane ve fiyat nedir söyler misiniz? Uygun bir hastane arıyorum benim gittiğim hastane 580 TL dedi😕
Gigy MiasMom bugün benim perinatologum yaptı 475 tl doç Dr Ali Ekiz şahane yorumluyor açıklayıcı ve inanılmaz tatmin ediyor ,GOP kadın sağlığı merkezinde ,Ataköyde de yeri var
muhamedalininannesi MiasMom ikili test ultrason da bakıldı benim 165 TL siz nerede sordunuz çok yüksek fiyat verilmiş benim detaylı ultrason 415 iki hafta sonra yaptırıcam
umudum321 MiasMom ben Gebze’de özel hastaneye gidiyorum muanem 80tl ikili testi de orda yaptım 53tl ye sizin hastane baya pahalıymış
MiasMom twoboys05 hastaneleri arıyorum fiyat bilgisi vermiyorlar virüs ortada kol geziyor hastane hastane gidip fiyat soramayiz ki bu halimizle😕
MiasMom twoboys05 Yenibosna Nisa hastanesi . Doktorum orda ama istersen devlette gir teste dedi ama orda da randevu bulmak sıkıntı
ggizem0110 Bende medipol mega gidecektim 2 li test icin pazartesi günü orasi daha pahali 740 dediler .
muhamedalininannesi MiasMom Sultangazi bahat hastanesi de yaptırdım ben aynı testten bahsediyoruz dimi çünkü söylenen fiyatlar çok yüzüksek anlamadım
muhamedalininannesi MiasMom hayır ben zeka testini istemedim kanda bakılan önce ultrason da bakıldı ense kalınlığı çıkınca mecbur onuda yaptırdım oda 150 tlydi