Zuhal2205 Kızlar 17 haftada öğrendim kızım olucağını. Cinsiyetin o haftadan sonra değişme gösterir mi sizce?
Esraumit Zuhal2205 Zuhal2205 17 haftadan sonra öğrendiysn bence değişmez nettir.zateb cinsiyetn net oldugu donemler.😊 hayırlısı olsun
Unzile35 Zuhal2205 değişme ihtimali olmayan haftalar Canım en kötü ayrıntılı ultrasona girdiğinde kesin öğrenirsin için rahat eder bana 14. Haftamda kız dedi doktor ama bende erken olduğu İçin kendimi kaptıramıyorum benim haftalarımda değişen çok oldu çünkü
Nurten Zuhal2205 bende 16. Haftada gittiğimde erkek dedi doktorumuz şuan 20 haftalığız bugün hem kendi doktoruma muayne olucam hemde ayrıntılı ultrason için gün alıcam ayrıntılı ultrasondada başka doktor baktığı için onada sorucam gerçe ben dayanamayıp aldım yine bi poşet dolusu ciciler 😍🤗💕👶🏻👼🏻
Leylakaya Zuhal2205 benim kuzenim 8 ayliha kadar kiz dedi doktorlar. Cocuk dogmadan 1 ay once erkek oldugunu soylediler bende etkisinde kaldm bayagi bi
Zuhal2205 Esraumit işte beklediğim cevap 🙂 kendimi ona hazırladım. Gelen hediyeler hep minnoş hediyeler ponçik şeyler onlara bakıp içim gidiyo 🐣
Zuhal2205 Unzile35 bencede öyle yap canım benim zaten geç bi hafta olduğu için 17 hafta olmaz diyorum da yüne de ğçün rahat etmiyo 🙂 iki üç gün sonra ayrıntılı ultrasona giricem bakalım
Esraumit Zuhal2205 kızınız olacak galiba.ne guzel kızın bereketi guzelliği emin olun size fazlasıyla yansıyacak.babam hep der sen dogdun berketinle geldin çok güzl bi işim oldu araba aldık o donemlerde hayatımız düzene girdi.Allah kucagınıza en guzel sekilde almayı nasip etsin 💕
deletedmom24 Zuhal2205 20. Haftada hadi bakalım erkek diyebiliyorlar 🙂 ben ayrıntılı ultrasona girmeden emin olamayacağım.
Fidashka Bilen adam,uzman tarafindan bakildiysa deyismez.bende 13de erkege benziyo denmisdi 18de kiz dendj.23de detayli ultrasonda kiz dediler😊16haftalardan sonra buyuk ihtimalle dogru gosterir yani,degismez.
NaimeYilmaz tco bana 11.haftada başka doktor 12.haftada ikili taramayı yapan doktorum ve 16.haftada suan gıttıgım doktorun kız dedi hepsınınde cıhazları farklıydı 20.haftada erkek dedıler ben bunun pek cihazlık oldugunu tecrubeyle alakalı oldugunu dusunmuorm