Rabbim sen ve bütün isteyen herkese bunu yaşatsın inşallah üzme sıkma canını 7senelik evliyim 2,5 sene erteledik eşimin işi gereği doğudaydık ve zorlanacağız düşüncesiyle sonra batıya geldik insan korunmayı bırakınca hemen olucak sanıyor her ay umutlanıyor yaptığım testlerin haddi hesabı yok evdeki teste inanmıyıp kan tahliline gitmeleriminde haddi hesabı yok olmadı hamileleri görünce gözyaşlarıma engel olamıyorum doktorlarda 1sene geçmeden tedavi önerilmiyordu 2.sene kontroller muayeneler sebepsiz infertilite çatlatma tedavileri gördüm olmadı zaman verdik kendimize hormonlardan 10kilo aldım 1sene daha bekledik aşılama için kilo vereyim fln derken ki veremedim aşılamada olmadı iş hayatım çok yoğun ve stresliydi ve tabi çevreden baskılar eşimin aile baskısı ve her görenin bebek sorması insanlarımız çok düşüncesiz Çok acımasız çok zor zamanlar yaşayan bilir doktorlar artık psikolojiye bağlıyordu kafanızdan çıkartın rahat olun stres ten uzak durun vs vs aşılama ya karar verdiğimde işten ayrıldım oda olmamıştı olmuyor artık demiştim bırakmıştım kendimi lazer epilasyonu hep doğumdan sonra yaptırın derlerdi okadar bıraktım ki olmuyo düşüncesine lazere başladım diyetisyene gittim kendimle ilgilendim hep zayıfladım 16kilo verdim tüp bebek tedavisine karar verdiğimizde corona başladı erteledik hep bu Ocak ayında tüp bebek için hazırladık kendimizi ama psikolojimde düzelmişti kafam rahattı işte yataktan hemen kalkmayın belinize yastık koyun bacakları dikin hiç biri işe yaramıyor olmuyor diye bunlarıda yapmayı bırakmıştım son 2senedir ve ben olumlu düşünmeye başlamıştım tüp bebekle olur diye arkadaşlarıma ben inanıyorum rabbim bana bu duyguyu yaşatıcak inanıyorum derdim son zamanlarda hep Ki adet geçilmesi yaşadım ama arada yaşıyordum zaten adet söktürücü almadan öylesine aklımda kalmasın diye test yaptım ve Eylül ayında tatilden dönüşte hamile olduğumu öğrendim demem oki psikoloji çok önemli ümidini asla kaybetme rabbime İnan ona sığın içini ferah tut biliyorum kolay değil ilgini farklı alanlara yönelt duamdasın inşallah sende bu duyguyu yaşıycaksın canım 🙏🏻