Fatmaceyhun Mizgin2020 insan teselli buluyor canım sevindim meğer kader ortaklarım varmış 🤲🏻🙁 insan kendini çok kötü hissediyor kısır desem değil neyse nasip inş olur bizimde 🤲🏻🤲🏻
Gzdsrm mommyjean ne demek canim benim hic sikma canini bosuna en sonunda bende umursamamaya baslamistim en kotu tup bebek kok hucre elbet olur dedim saldim kendimi o ay hamile kaldim stres buyuk etkenmis gercekten
Dryalp mommyjean canım bende öyleydim inan aynısını yaşadım ama şükür Rabbım gerçekten bılıyor zamanını
Nesse86 mommyjean 6 ay diyorsunuz.Bebek o kdr kolay olmuyor kardesim.Moralini yüksek tut Eger kafaya takarsan olucak dersen o zaman olmuyor.Bende kac defa kadin doktoruna gitmistim ne kdrdir olmuyor diye sordugunda 5 6 ay ugrastim dedigimde gülmüstü bana. O Kadar kolay olmuyor demistir.
Firdevs_gozde mommyjean sana Umut olur mu bilmiyorum ama ben de pcos vardı bir de sol tüpüm kapalıydı eşimde de ileri derece de varikosel vardı eşim ameliyat oldu ona rağmen sperm değerleri daha da düştü İzmir de kime gittiysem imkansız normal bir şekilde çocuğunuz olmaz dediler(devlet hastanesinde bile imkansız dendi) o kadar çok paralar döktüm ki sadece muayene ücretlerine medical park da bir doktora gittim göbeğimden iğne ile klomen tedavisi bile başlattı sonra o da olmadı zaten hiç bir doktor aşılama önermedi tutmaz vakit kaybı dediler bizde yorulduk bu süreçte şu doktor iyi hadi git bu doktor ünlü hadi git hsg filmi çektir ver 7 bin falan sürekli takviye ilaçlar öyle ucuz da değil 500 600₺ 1 aylık ilaçlar eşime de bana da verilen yok şeker var yok kilon var diyetisyene git falan derken ne kilo verebildim ne de bebeğim oldu o ilaçlarla bir gün eşimle oturup artık bitkisel yolları deneyelim olmazsa zaten 2 ay sonrası için tüp bebek tedavisine başlıcaz nasıl olsa dedik size yemin ederim ki sadece 1 ay düzenli hayata geçtik ben kendime Saraçoğlunun soğan kürünü eşime de yine Saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü yaptım 1 ay sadece düzenli olarak saatini geçirmeyim diye kimseye vakit ayırmadım kendim ve eşimden başka ne alkol aldık ne de dışarıdan hazır gıda ile beslendik kürlerin yanında aktarlarda satılan sperm güçlendirici macunlar aldı eşim takviye bol bol kırmızı et yedik bol bol çiğ fındık badem ceviz yedik keçiboynuzu özü içtik ve sürekli MERYEM SURESİNİ OKUDUM 1 ay sonra ben de değişiklikler başladı imkansız dendi ya insan kendine konduramıyor hamileliği zaten 60 günde bir adet gören biriyim o kadar düzensiz bazen 4 ay falan adet göremediğim de oluyordu sonra eşimin zoruyla bi kan testi verdim sonucunu bile almadan eve geldim sonucu bile eşim internetten açtı baktı ve sonuç pozitif imkansızdı hani benim anne olmam 3 Yılımı ağlayarak geçirdim ben ama eğer Rabbim ol derse olur şuan 19 haftalık gebeyim ve oğlum olacak içinizi ferah tutun Rabbim ol dediği vakit oluyor doktorlara da çok fazla kulak asmayın derim herşeyin doğalı makbul şimdi diyorum hiç bir doktora gitmeden inşallah doğumdan sonra bebeğim yaşına gelmeden aynı sistemle ikinci bebeğimi istiyorum birazda kafanızdan atın yatağa bebek için değil de kendinizi ve eşinizi mutlu etmek için girin kusura bakmayın uzun oldu herşey gönlünüzce olsun çok güzel bir anne olacaksınız inşallah 🥰 dualarımdasınız artık 💐
mommyjean Firdevs_gozde Sabrın ve mucizenin hikayesi olmuş resmen. Çok sevindim adına canım gerçekten inşallah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Rabbim. 🤭
Alisa1212 Firdevs_gozde hıkyenızı okudum ve bana da umut oldu çok teşekkür ederim 5 aylık evlıyım ve yumurtalıkalrım tembelmiş doktor oyle dedı sızın uyguladığınız kürler vs ne bana da spyler mısınız denemek ıstıyorum
kalben_duam mommyjean siz böyle yazınca biz daha çok üzülüyoruz 4 yıl bekledim. Tüp bebekle hamileyim ve sevinemedik bile zehir oldu gebeliğim birçok sıkıntı yaşıyorum bebeğim için kötü şeyler söylediler bekliyoruz. Nekadar emek verdim yıprandım ama oh be diyemedim aylarca karnımda taşıyıp kucağıma alamamaktan korkuyorum. Birde bunları al gözünün önüne ve acele etme hayırlısı de
mommyjean kalben_duam bunu da düşündüm biliyor musun Allah sağlıklı ve hayırlısını versin dedim sonra. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın evladını üzülme.
Zeynep1111 Serappp14 [2/11 14:40] canım bunu yapmanı tavsiye ederşm. El-Mübdi (c.c.) esmasının faydaları : Mahlukatı maddesiz ve örneksiz olarak yoktan var eden, bütün varlıkları ilk yaratan, her şeyi yokken var eden demektir. Tüm varlıkları benzerleri mevcut olmadığı halde yoktan var eden. Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber 99 “El Mübdi celle celâlühû” zikrine devam ederlerse* Hamile bayanların çocuğunu düşürme endişesi duyuyorlarsa, sağ elini batnı üzerine koyup, bu ismi celili 99 defa okursa, Allah Teala çocuğunu zayi olmaktan muhafaza buyurur maksatlarına erişirler. Bi kitapta eşi hanımının karnini sivazlayarak 21 kere el mubdi ismi serifini çekerse düşük ihtimaline karsi bebek korunur yaziyodu
Zeynep1111 mommyjean Bende 1 buçuk yıllık evliyim doktoruma sormuştum 1 sene deneyip olmazsa sorun olabilir demişti şimdi 4+6 haftalık hamileyim bende senin gibi korkmuştum ama Allaha şükür oldu sen daha 6 aydır denediğini söylüyorsun olmaması çok normal inşallah en kısa sürede hayırlı haberler alırsın😊
Fatmatt mommyjean güzel kardeşim seni anlıyorum. Ama her zaman ley düşünmek lazım beterin beteri vardır.. Emin ol Rabbim senin için en güzelini düşünmüştürr. Zira bizim göremediğimiz bir perde arkası var. Mevlam imtihanını kolay eylesin. Bu sıkıntın her günahını kefaret ola. Bu sabrın arkasından inşallah nur pak evlatların olsun inşallah.Umudunu asla yitirme. Allah’a inanan insan daima ümit var olmalı.Zira onun hazinesinden ya da kudretinden şüphemiz mi var ki umutsuz olalım değil mi.. Göğsünü darlatma müsterih seni herkseden Seven Rabbin sana gene herkesten en güzelini sana verecek en güzel vakitte inan. Dualarıma alacağım inşallah seni. 😊🌿 Hayırlı günler kardeşim 🌹
mommyjean Fatmatt Allah senden razı olsun kardeşim ne güzel bir duadır bu ya okurken gözlerim doldu inşallah herkese hayırlısını nasip etsin Rabbim en önemlisi de o zaten. 😔
Ezgikcl mommyjean daha 6 ay olmuşken bu strese girersen kendine edersin boşuna. Hiçbir sorun yokken bile 6 ay 1 sene olmayabilir çok normal. Hele 6 ay çooook normal bir süre bence 1 sene dolmadan kafana bile takma düşünmediğin zaman olur merak etme. Ben polikistik over olduğum için adet olamıyordum düzenli. O yüzden bir sene beklemedim 8 ay sonra doktora gittim 3-4 ay sonra da çok beklentiye girmediğim ay hamile kaldım. Eğer böyle pko gibi spesifik bir sorunun yoksa şimdiden bu düşüncelere girmen senin için aşırı negatif etki yapar olacaksa da olmaz.
mommyjean Ezgikcl canım biz 2 yıl hiç düşünmedik sonra olsun dedik şu an etrafımdan o kadar cok hamilelik haberi geliyor ki sonra gözler bana çevriliyor o kadar strese giriyorum ki ister istemez. Şimdi daha iyi anlıyorum niye strese giriyor derdim buradaki bazı arkadaslara😔 hayırlısı inşallah bakalım
elkakimmon mommyjean bazen hiç beklemedigin anda gelir güzel haberler🥰 ümit, ümitsizlik, hissizlik, notrlük ve mutlu haber 🦩🦩 bazen sırası boyle olabiliyor , içini ferah tut güzel düşün inşallah rabbim yüzünü guldurur canım 🌼
mommyjean elkakimmon bu süreci en iyi anlatan cümle olmuş canım ☺️ umarım benim de buradaki umutsuz arkadaşların da mutlu haberleri gelir.