Fatmaada2015 NefesDeniz ikili teste cinsiyet nasıl öğreniliyor bende Çarşamba günü yaptırdım ikili test ama haftaya çıkacak sonuç dedi doktor
Cutepregnant Fatmaada2015 ikili testte cinsiyet öğrenilmiyor aslında orda yapılan kan tahlili. Kastedilen şey ultrasonda bakılırken görüldüğü
CnsuSert Fatmaada2015 ikili taramada kesin bi sonuç söylemeyebilirler. Sadece kan değerine göre bi tahmin yapabiliyor bazı doktorlar
NefesDeniz Fatmaada2015 Ben ikili testte sadece kan verdim ikiz gebelik olduğu için detaylı bakıldı ve gelen sonuçlarda kromozomlardan bir tanesinde y olduğu için birinin erkek olduğunu öğrendim diğerininde cinsiyetini ayrıntılı ultrasonda öğrendik.
NefesDeniz Cutepregnant Hayır benim ikili testimde ultrason ile bakılmadı kastettiğim verdiğim kanda gelen sonuçlarda kromozomlarda olduğu için ve kromozomlarda y görüldüğü için biri erkek denildi. Diğerinin cinsiyetide ayrıntılı ultrasona girdiğimde öğrendik.
Dilarraa CnsuSert ben heycandan bir rakım araştırmalar felan yaptım doğru veya değil kese biçimi bebeğin olduğu taraf çin takvimi felan erkeği işaret ediyor ama ultrasonda öğrendiğim bir bilgi yanlış çıkınca şüpheye düştüm 😃🤔