NefesDeniz Emine_yksr Amin inşallah cümlemiz sağlıkla huzurla evlatlarımıza kavuşalım. Sizinde gönlünüzden geçeni versin inşallah Rabbim 🌸
haticeeeyy Emine_yksr ben 12.haftada ikili testte ogrenmistim. Simdi 33.haftadayim oglumu bekliyorum 🤲🤰💙
istanbul3434 Emine_yksr 16. Haftadan once net bir yanit beklemeyin bence. Genital organ olusumu 15. Haftada tamamlaniyor, doktorlar tecrubeyle tahmin yapiyor ama 16. Haftaya kadar o tahminler degisebilir hic belli olmaz.
Cemrenin_annesi80 Emine_yksr 17.haftada kesin bişey söylemedı 20.haftada detaylı ultrasonda kesinleşdi
Emine_29 Gzdeeeee35 ayy ikiz değil bende özel hastaneye gidiyorum doktor her gittiğimde cinsiyete farklı bişey diyor 😅
CnsuSert Dilarraa anneler hisseder derlerdi ben inanmazdım. Ama gerçekten hissediyorsunuz 😊 ben erkek olacağını hissetmiştim 😊
Dilarraa CnsuSert ben heycandan bir rakım araştırmalar felan yaptım doğru veya değil kese biçimi bebeğin olduğu taraf çin takvimi felan erkeği işaret ediyor ama ultrasonda öğrendiğim bir bilgi yanlış çıkınca şüpheye düştüm 😃🤔
CnsuSert Emine_yksr Rabbim önce sağlığını korusun da cinsiyet sonra ki mesele😊 tabi ilk bebekte baya merak konusu oluyor