Kızlar dua edin artık doğurayım artık😜hepimiz anneyiz anne adayıyız birimizin duası kabul olur Artık gelsin kızçem♥️40+2 yiz😳

Hllfrdvsihsn Aynı gündeyiz sizinle bizde 40+2yiz kızımla:) Bugün kontrolüm vardı pazartesi son durumuna bakalim artık dedi hayirla pazartesiyi bekliyorum 💃 Insallah doğurduk diye de yazarız hep beraber 🥰😇

Sera34 hadi hayırlısıyla doğurdum yazdığınızı bekliyoruz 😁 bu gidişle benimde suni olacak sanırım 🤦‍♀️

Bende 39+3 bekliyorum inşallah kendiliğinden gelir suniye gerek kalmadan. Suni sancı çok iyi değil bende dogmazsa 42 ye kadar beklicem 😔

Hllfrdvsihsn ya bu sene kızcelrr neden gelmiyor çok fazla 40 üstü hamiş var ve kız bekliyorlar 🌸😬
          bu arada bende kız bekliyorum ama daha 29+5 😅🥰 bakalım bizim nasıl olucak 🤪
          İnşallah biran önce sağlıcakla kavuşursun kızçenle🙏 🌸🥰

Lebis6 vallahi bilmiyorum ne oldu kızlara 2020 yılını sevmediler sanırım😇 inşallah bütün hamişler sağlıcakla yavrularına kavuşsun♥️

Hllfrdvsihsn kontroller dahilinde aksilik olmazsa ben beklemesini isteyeceğim inşallah bunlara gerek kalmadan bir kaç güne gelir kızım 🌸