Mervella34 23 gün oldu doğum yapalı çok şükür iki kızımda kollarımda bugün itibariyle , bugün bizim bayramımız 🥰
2artiikizannesi Mervella34 gözün aydın canım kaç kilo dogdular kaç haftalık ve acaba kaç gün kuvezde kaldılar
Baybymucize Mervella34 maşallah canım kaç haftalık Doğum yaptın ben de sürekli yatıyorum erken Doğum riskim var içim rahatlıyor böyle güzel haberlerle ♥️🙏🏻🧿
Mom092 Mervella34 Allahim kimseye evlat acisi yasatmasin tum prematüre annelerimizin hikayesi boyle mutlu bitsin 🤲🏻 Çok sevindim canim sag salim buyut evlatlarini 🥰
melike14 Böyle postları okuyunca umut doluyor içime rabbim bir daha ayrılık göstermesin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı 🙏🏻 inşallah bende sağlıkla vaktinde kucağıma alırım kızlarımı 🤲
Mervella34 Mom092 amin inşallah , yoğunbakım da yatan o kadar çok bebek var ki ve hepsinin birbirinden büyük dertleri var ki 😢 rabbim tüm evlatlara şifa versin 🤲🏻
ikizlermom Mervella34 masallah canım gözünüz aydın çok sevindim 🥰 bol bol sarılıp hasret giderin 🙏🏻♥️
pembemor Mervella34 ne kadar güzel bir gün 🧿🧿 en kötü gününüz böyle geçip gitmiş olsun.🙏🙏 biz de pazartesi bekliyoruz ikizlemizi Allahın izniyle. 🐥🐥
Mami90 Mervella34 hayırlı olsun canım bende doğum yaptım bir hafta oldu kuvezdeler 1900 kiloları senin kaç kilo iken çıkarttılar kuvezden
Beyziikoo Allah mutluluğunuzu daim etsin sağlıkla büyüsünler huzurla inşaAllah 😍😍😍 Darısı tüm bekleyenlere hayırlısıyla 👼⚘
Mervella34 Mami90 benimkiler 1600-1700’dü 2’nin üzerine çıkmaları ve solunumlarının düzene girmesini beklediler ☺️