38+2 yim..suyum sınırdaydı..bissuru sey denedim havuclar armutlar ama fazlalasmamis🤷🏼♀️
Doktor pazartesi yatiralim dedi..suni mi verir ne diyosunuz kendim ugrassam mı haftasonu sancim gelsin😥
Pazartesi yatış diyolar acil yardım
Hadibakalim bence dogumdan ziyade hakkinizda hayirli olani dileyin . Anlamiyorum illa normal diye tutturanlari veya illa sezeryan diye. Allaha siginin Rabbim ikinizin sagligi icin hangisi hayirli olacaksa onh versin .
melegegebe amin..tesekkurler
Hadibakalim Hakkınızda hayirlisi hangisiyse oyle olsun ☺️ Dua edin bol bol zaten denemissiniz birsuru sey dmeekki var bundada bi hayir 🤲🏻
Mom092 evet erken degil herhalde zaten ama kendi sancim olmayinca telas yaptim tesekkurler
Hadibakalim yok yok erken degil dogum stresi yasiyor olabilirsiniz korkmayin insallaah sag salim alin yavrunuzu kucaginiza 🥰
melegegebe ne kadar güzel konustun sen öle 🥰
Hadibakalim sezaryen kararı alınmadıysa, muhtemelen suni sancı verilir bana öyle yapılmıştı ama sonra sezaryen olduk, hayırlısı olsun hakkınızda 🙂
Hadibakalim benımde suyum az göbekten iğne ve hap kullanıyorum 2 adet ciper geliştiricide oldum acaba sizin ne zamandır suyunuz sınırdaydı ve bana verildiği gibi sızede ilaç verildimi acaba
Benim 42+3 bir türlü gelmek bilmiyordu kızım yatış vermişlerdi suni sancı vereceklerdi cuma günü ben herşey yolundaysa bi gün daha bekleyelim dedim dinlemedi dr bende hastaneden ayrılıp eve gittim cumats günü ada çayı içtim ve banyo yaptım perine masajı yaptım ikindi vakti 3 cm açılmam olmuştu ve gece de doğum yapmıştım
YavuzCagan 37.haftadan beri az..hrhangi bi igne olmadim
Hnfemht insallah kendi gelir bakalim🤷🏼♀️🤷🏼♀️tesekkur ederim
Hadibakalim kendi sancin olmassa suni sancı verirler canım
Hadibakalim bende ugrasıyorum ama tık yok 41 haftalıgım pazartesi sabah bende suni alıcam
Busrabdullah_123 sonunda her iki tarafin saglikla kavusmasi onemli degil mi valla benim icin önemli olan bu gerisi sadece kavusmaya yol ☺️ cok da israrci olmaya gerek yok dogum seklinde
melegegebe bnde öle düşünüyorum canım önmli oln sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamz 🥰