38+2 yim..suyum sınırdaydı..bissuru sey denedim havuclar armutlar ama fazlalasmamis🤷🏼‍♀️
Doktor pazartesi yatiralim dedi..suni mi verir ne diyosunuz kendim ugrassam mı haftasonu sancim gelsin😥

Hadibakalim Hakkınızda hayirlisi hangisiyse oyle olsun ☺️ Dua edin bol bol zaten denemissiniz birsuru sey dmeekki var bundada bi hayir 🤲🏻

Mom092 evet erken degil herhalde zaten ama kendi sancim olmayinca telas yaptim tesekkurler

Hadibakalim yok yok erken degil dogum stresi yasiyor olabilirsiniz korkmayin insallaah sag salim alin yavrunuzu kucaginiza 🥰

Hadibakalim sezaryen kararı alınmadıysa, muhtemelen suni sancı verilir bana öyle yapılmıştı ama sonra sezaryen olduk, hayırlısı olsun hakkınızda 🙂

Hadibakalim benımde suyum az göbekten iğne ve hap kullanıyorum 2 adet ciper geliştiricide oldum acaba sizin ne zamandır suyunuz sınırdaydı ve bana verildiği gibi sızede ilaç verildimi acaba

Benim 42+3 bir türlü gelmek bilmiyordu kızım yatış vermişlerdi suni sancı vereceklerdi cuma günü ben herşey yolundaysa bi gün daha bekleyelim dedim dinlemedi dr bende hastaneden ayrılıp eve gittim cumats günü ada çayı içtim ve banyo yaptım perine masajı yaptım ikindi vakti 3 cm açılmam olmuştu ve gece de doğum yapmıştım

Hnfemht insallah kendi gelir bakalim🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️tesekkur ederim

Busrabdullah_123 sonunda her iki tarafin saglikla kavusmasi onemli degil mi valla benim icin önemli olan bu gerisi sadece kavusmaya yol ☺️ cok da israrci olmaya gerek yok dogum seklinde