Arzucuk Bende 38+1 oldum dun kontrole gitdim 3 sntm açilmam var ağrilarim çarşamba bidaha gidecem sancim çikmiyor😬
Tugcngz Arzucuk aaa ne güzel vallahi bende dogurmazsam p.tesi randewüm var inşAllah bnmde öle 3 yada 5 cm acılmam vardır 🤲
Handee1Aydemir aynur_dgn Kizlar 39+5 deyiz hareketleri cok az bugun sadece kasilma gibi oluyor hareketleri acaba normalmii
aynur_dgn Handee1Aydemir yeri dar cnm ondan hareketleri sınırlı olmuştur biraz sol tarafına uzan yarında böle olursa doktoruna danış için rahat etsin
Ugurlu90 Handee1Aydemir canım yeri daraldigi icin hareket etmekde zorlaniyor olabilir aklına kotuyu getirme hemen doktorunada bi danis istersen
beren4097 Handee1Aydemir doktor günde 10 kere falan oynasın demişti tatlı bir şeyler ye yürü su iç sol tarafına yat yine oynamazsa duşa gir yine bir etkisi olmadığını düşünüyor isen ve belli bir zaman geçmişse doktora git mutlaka canım
feamtrmea aynur_dgn doğuranlarda hamileliğini özlüyo yalnız oda var 🥵😄 ama belim ağrıyo artık ya içim bunaldı bide sürekli burda doğum hikayelerine bakıyom ya baktıkça ben niye doğuramıyom diyom😁😄
Ugurlu90 Snm2020 evet canım yaa uyuyamazsin son haftalarda falan diyolardi ben resmen zor kalkiyorum 😁