aynur_dgn Doğuramıyorum totemi ise yarar mı bilmiom ama artık doğurmak istiyorum sizde durumlar nasıl ağrılarım çoğaldı nefes almakta zorlanıyorum artık
feamtrmea aynur_dgn 39+1 hiç doğurmucakmışım hep böyle karnımda birlikte yaşıcakmışız gibi hissediyorum artık 🧐 kendimi yıllardır hamile gibi hissediyorum artık☹️😄
Semrag03 aynur_dgn 38+2deyim gerçekten karnımın yanındaki ağrılar canıma tak etti ha bugün geliyor ya yarın derken 40. Haftayı doldurcaz galiba 😥 çok yorgun hissediyorum kendimi
merve5051 aynur_dgn plates topunda biraz hareket ediyorum biraz yürüyeyim falan diyorum ama halim kalmıyor
aynur_dgn Semrag03 bnmde yanlarm çok agrio ağrılar fln bizi çok yoruyor zaten Rabbim güç versin hepimize
feamtrmea aynur_dgn doğuranlarda hamileliğini özlüyo yalnız oda var 🥵😄 ama belim ağrıyo artık ya içim bunaldı bide sürekli burda doğum hikayelerine bakıyom ya baktıkça ben niye doğuramıyom diyom😁😄
Annimannim aynur_dgn papatya çayı içiyorum ben süt arttırıcı özelliği varmış ve rahmi uyarıyormuş 38+5iz
Burcu_ergn Busrazkn37 istek üzerine fiyat artmasa bende sezaryan olmak istiyorım normali bekleyecek gücüm kalmadı artık
Prensesannesiesma 39+5 deyiz bizde nazlı kızım gelmek bilmiyor🤷♀️ dün acil de nst de biraz sancım çıktı açıklığım yok🤦♀️sancıyı da hissetmiyorum zaten bilmiyorum ne olucak inşallah artık bir an önce sağlıklı doğar bende doğurdum diye paylaşırım 🙏