Busra0046 baby26 ya hadi hayırlısı sağlıcakla gelsin doğumu nasıl düşünüyorsun rabbim bizede göstersin o kadar olmayı 🙏🐥
aytennyilmzz Zelihaa_m ben cinsiyetini degil ayagi eli beli oluyomu diye zaten 8 haftalim cinsiyeti beli olmaz
Busra0046 Nesse86 oh maşallah allahım hayırlısıyla doğmayı nasip etsin doğumla ilgili bişi diyormu doktor
Busra0046 Nesse86 oh maşallah allahım hayırlısıyla doğmauı nasip etsin doktor doğumla ilgili bişi diyormu
44Kbra 13+4 haftaya bugün randevüm var cinsiyet öğrenebilcekmiyiz bakalım hayırlısı bir kızım var birde oğlum olur hayırlısıyla Amin. Herkesin gönlüne göre versin Rabbim
Sevgi1995 Nur3725can ben gebze özel yüzyıl hastanesine gidiyorum doktorum Sibel mutlu gayet iyi ve anlayışlı herseyi ben sormadan en ince ayrıntısına kadar anlatıyor canim
threestar Busra0046 23 haftaya giricez yarın 🥰 çok çabuk geçti zaman ama şimdi çok durağan geliyor, en güzeli artık hissediyor olmak göbeğin de belli olması, konusuyorum hep kızımla 🐣💜
Busra0046 NefesDeniz oy maşallah ikizlere cinsiyet bellimi 🙏😘 allah sağlıklı şekilde kucağınıza aldırsın
arelaslan Busra0046 yenidogan alışverişi yaptim sadece kıyafet olarak. Hava serin çıkamıyorum çıkınca yapicam zamanimiz var daha. Ilk anneligim. Ilk bebegim . Su oğlum ❤
NefesDeniz Busra0046 Eveett dün belli oldu biri kız 🌸 diğeri erkek 🌿 şükürler olsun Allahıma isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
Nesse86 Busra0046 En son baktiginda bebek normal dogum pozisyonunu almis ve hersey yolunda bebek cok saglikli diyordu.Pazartesi normal kontrol edicek Amin 23.de ultrasonla bakicak