Busra0046 cansugrn amin inşallah canım eşim bi kaç öneride bulundu kız olursa nen erkek olursa o seçecek yani öneride bulunacak ortam karar vericez ben aileden isim koymak istemedim. Vefa dedi maruf dedi mirza dedi öneri olarak emir asaf
Busra0046 cansugrn Benimki 11+2 erkek dedi doktor daha başlamadım hazırlığa büyük ihtimal 6 aydan sonra başlarım bende aslında gördüğümü alma isteği var içim içime sığmıyor ❤️
Ftmklbk Nur3725can aa ne hos. burda diğer arkadaşları görüyoruz ya 30. Haftadalar falan, sabırsızlanıyorum 😍😍 sağlıklı olsunlarda zamanında gelsin bebişler
Sevgi1995 Nur3725can ben gebze özel yüzyıl hastanesine gidiyorum doktorum Sibel mutlu gayet iyi ve anlayışlı herseyi ben sormadan en ince ayrıntısına kadar anlatıyor canim
birmelekannesi_ Lütfen cevap verirmisiniz 14+4 haftalik hamileyim doktor kordonda ödem goruyorum dedi seni takibe alalim falan dedi ama cok tedirgin oldum bilgisi olan varmi bu nedemek ne olacak
Busra0046 Ozge5500 nasıl zorlukları varmı ilk hamileliğim çok zorluyor beni inşallah sonu güzel olur doğumda kolaylık olur 🙏❤️
Nur3725can Ftmklbk amin inşallah haftaya ikili test yaptıracağım inşallah bebişlerimize sağlıcakla kavuşuruz