Arkadaslar burda genel.olarak soylemek istiyorum lutfen evladini kaybetmis annelere ki acilari bu kadar tazeyken direk uyarilarda bulunmayin. Gercekten cok zor bir durum insan evladini kaybedince kendini kaybediyor mantikli düşünemiyor. Bazen herkes kadar dusunceli olamayabiliyolar. Bende dogum yaptim yavrumu topraga koydum kalbmn yuregimin acısını yasamaktan hic bisey dusunemedim. Tabiki hepimiz hamileyiz guzelce uyarabiliriz ki zaten gerek kalmadan adminlerimiz bu konuda sagolsun hemen mudahale edip başlığı degistiriyor. Evladi daha yeni vefat etmis bir anneye lutfen bunu yapmayın. Cunku ben ve bu arkadaşımız gibi evladini kaybeden insanlar hep bir umut ariyor ayni seyelri yasamis insan ariyor gozleri. Bir nevi kendini teselli etmek istiyor. Aynılarını bende yasadim. Lutfen biraz daha duyarli olalim. Ve son olarak hic bir bebegin nasibi kaderi bir degildir. Rabbim ne kadr omur vermişse o kadar yasiyoruz hepimiz. Rabbimize siginip dua edelim. Rabbim.kmseyi evladyla.sinamasin. Düşmanima dahi evalt acisi vermesin. 🤲