Annimannim DaisyMom yaa aynen öyle bi yandan sevindim tek değilmişim diye ama benim hikayem bana ders oldu size de olsun Allah size çektirmesin gerçekten ne yaşadığımı bi ben bi Allah biliyo😅😓
Annimannim Susaminannesiii işte bazen insan tutamıyor kendini dimi?😅 zaten son ay bir iştah açılması oluyor ki aman dikkat edin. İpin ucunu kaçırınca hemen rahatsızlanıyoruz tatlı anneler🥰
Susaminannesiii Annimannim ben 23 ü bitirdim zaten hic mdiem bile bulanmadı gebeliğimin basından beri. normalde de cok istahlıyım su 2 haftadır feci hallerdeyim. Nefsimi tutamıyorum. Cok ko trollü gittim Henüz 2 kg aldım bugüne kadar ama bundan sonrası mesele 😓
Oglakdorukcum Annimannim fazla yedigin için evet mide sindirmeye yer kalmamıs ama balıkta öyle cok yetecek bırsey degil haftada iki gün bir porsiyon öneriliyor balıgında etkisi oldugunu düsünüyorum fazla yedıgınden ötürü aynı ciger gibi
Asenana Ruya-Onen belki alerjin vardır balığa alerji testi yaptır bence doğurana kadar da yeme hatta emzirirken de yeme dokunuyor demekki balık sana
Ruya-Onen Asenana Alerjim olduğunu sanmıyorum ya hamile değilken yediğim zaman bişey olmuyordu çünkü 🤷🏻♀️ Ama zaten yemem artık bi kaç kere yaptım o hatayı her seferinde aynısı oldu asla yemem artık soğudum resmen
Betzm Annimannim benimde yemege fırsatım yok 1yaşında ki bücürüm sayesinde kg alamıyorum aç aç geziyorum keşke bende son 1ayımda o kadar alsamda vitamin olsa😂😂😂