Merhaba arkadaşlar bugün yasadıgım seyden bahsetmek istiyorum sizlere. Annemlerde balık yiyecektik ve toplanma kararı aldık. Bu arada 38+4üz kızımla. Ben son günlerde sırf hamileyim diye canım ne istediyse yedim, neredeyse hiç dikkat etmedim. Kilom 70 ken 85e yükseldi. Daha 8.ayımdayken. Velhasıl annemlerde bu akşam üzeri toplandık. Salata, balık ve ekmeği o kadar çok yedim ki, midemi rahatsız edeceğini aslında o an anladım. Aradan 1 saat geçti önce tam göğüs altımda sonra aynı hizada arka tarafa(sırt) geçen bir ağrı/sancı yaşadım. Ama nasıl bir şey size tarif edemem. Tarifi yok. Fenalaşıcam, ya bebeğe ya da bana birsey olacak eminim bundan dedim kalktık dr uma gittik neyse ki nöbetçi benim dr umdu bana baktı ne açılma ne sancı doğumla alakasız bir şeydi bu. Dahiliyeye yönlendirdi dahiliyeci baktı her şeyin iyi muhtemelen kas ağrısı dedi. Yinede idrar tahlili verip eve geldik.(annem ve eşim yanımda) hemen sıcak duş aldım annem sırtımı ovdu o an iyi gelse de 10 dakika sonra sırt sancım daha da feci bir hal aldı. Ne yapsam sabahı nasıl edicez diye düşünürken bir kusma isteği geldi ki, afedersiniz foşur foşur kustum. Benden mi çıktı o kadar sıvı anlayamadım. Anında gelem bir rahatlama….. gerçekten şok yaşadım şuan o kadar hafifim ki. Çok şükür bin şükür bebeğim de ben de iyiyiz. Size demek istediğim, hamileyim diye tıka basa yemeyin. Aşırıya kaçmayın mideyi benim gibi rezil etmeyin. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.