Ezgim yaztatili 3. Sezeryanim bu dayanilmyacak bi zorluğu olmadı şükür ama dinlenemiyorim evde 2 yasinda bir oğlum var ve uyumak istediğimde kalk anne gel anne birakmiyor beni su an uyandi ve oturuyoruz bebek uyurken 💞 buda toparlanma surecini uzatiyor en cok onunla koyun koyuna uyumak icin toparlanmak istiyorum 🙏🙏
Busragozer yaztatili Kasım annesi olacakken miniğim acele etti 22 Ekim’de 36+3 te geldi :) darısı başınıza insallahhhh
sumeyra_22 yaztatili 38+2 olduk 12 kasım sezeryan diye anlaştık doktorumla ama aşırı bacak ağrısı var yürümekte bile zorlanıyorum sizde de oluyor mu
yaztatili olalahoppala hafta ilerledikçe öyle oluyor. 38’e yaklaştım zor nefes alıyorum, zor hareket ediyorum. Ama her şey mucizelerimiz için 🥰 Allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına versin inşallah 🧿
Oyku-aren 38 oldum bugün 16 kasim planlı sezeryan bakalim🙏🏻Yarin kontrolum var doktor ne diycek acaba 🙄cevremde herkes 16 kasimdan once gelir diyor valla 39+3 u beklemez diyorlar .. ben planli olsun istiyorum her sey panik olurum yoksa kuafore bile gitmedim daha 🤦🏻♀️
nazeninhanim zeyzey95 ben de 2 hafta önce 1 1cm açılma vardı. Yarın muayenem var atmıştır inşallah. Doğurtun beni dicem suni sancıyla
zeyzey95 nazeninhanim bende 37+3 de çatı muayenesi oldum hiç açıklık yoktu benimde pazartesi randevum var inşallah o zamana kadar doğar doktor 41 e kadar bekliyorum dedi ama bende beklemek istemediğimi söyliycem
Mell1905 Yarin son gunum 40 haftalik olcam😅 ama bende ne sanci var ne agri. Bugun kalktim evin camlarini heryerini sildim, belki yardim eder diye ama nerdeee. Bence bizi bekletecek. Normal dogum istiyorum bekliyecez artik pasamizi👶🏻
Cydgur Mell1905 aynı durumdayım bugün tam 40 ama ne ağrı ne sancı ne belirti hiç bişey yok. Pazartesiye kadar sancım vs gelmezse 40+4te sezeryanla alıcak doktorum biraz fazla büyümüş oyüzden riske atmayalım diye. İnşallah gelsinler kendiliklerinden
Damlaayz04 yaztatili 37+3teyiz ben başta erken dogurcam kesin diyodum şimdi kestiremiyorum hayırlı zamanda gelsinler insAllah🥰
Melikegmscskn 37+6 doğuramıyacak gibi hissediyorum artık 😅 miğde yanmalarından dolayı eziyet olmaya başladı artık
Aden23 35+1 im kasım mı olur aralık mı kestiremiyorum. Doktorum 39. Da planlı sezaryen dedi ama gün vermedi