Aylnslm Kızlar 36 haftalık doğum yapan var mı benim ağrılarım çok fazla ilk gebeliğim sezaryen olmuştu arasından sadece 6 ay geçti hamile kaldım şuan iç dikişlerimde ağrı oluyo doktorum 37 haftayı görelim demişti
iremkocer Aylnslm ben ilk bebeğimi 36 haftalık doğurdum bebeğimde hiçbir sorun olmadı 🙂 güzel dusun güzel olsun canım saglikla kucağına al inşallah ❤️
Gamze_1988 Aylnslm hic korkmayın bebegınız gayet iyi bir haftada gozlem altında olursunuz acılmanız varsada bebegınız ın kg musaıtsede gelısımı de sezeryan olursunuz iyi düsünün iyi olsun inşallah….
Emineavar Cnsuyakan benimde bebeğimin kâlbinde yavaşlama görüldü her an herşey olabilir yatış verdi gözlem altında olacaksın dedi😔
Cnsuyakan Emineavar kaç haftaliksiniz geçmiş olsun neden yavasladi acaba açıklama yaptı mi doktorunuz
Aylnslm Emineavar inşallah sağ salim kucağımıza alırız canım benim ilk bebeklerim ikizdi kaybettim 6 aydan sonra çok sıkıntı olmaz demişti doktor
Emineavar Cnsuyakan o konuda Bilgi vermedi nst de görülünce o da endeselendi ama akşamdan beri çekilen nst ler iyi dedi ama takibimde olacaksın diyor pazar günü geleceğim salı günü geleceğim . Bana da hareketleni say eğer 10 defa atmazsa hemen gel dedi
Emineavar Gamze_1988 Allah razı olsun hayır anlamak için takibe aldı sanırım da sonraki nst ler iyi dedi 35. Hafdayiz 2 hafta daha doğumu uzatabikirsek çok iyi olur daha küçük dedi
elisaninannesii Ben canım 36+4 de Doğum yaptım, çok şükür ki bebeğimde bir sıkıntı olmadı suan Yanımda uyuyor, 3 kilo doğdu ☺️ Kalbini ferah tut Rabbine sığın 🤗
Aylnslm elisaninannesii maşallah canım Rabbim sana bağışlasın biran korktum dayanılmaz bir ağrım oluyo doktor 35 hafta gibi doğmasın küveze girmesin demişti
Emineavar Aylnslm Allah sabır versin size de en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin Rabbim kucağınıza almayı 🙏 dogurana kadar garantisi yok ki son haftalarda da başka sıkıntılar çıkabiliyor Kordon dolanması suyun azalması kalbin durması hepsi ihtimaller dahilinde o yüzden hep endişe içindeyim 😔 benim arkadaşım doğuma bir hafta kala kaybetti yavrusunu kordonu incelmiş oksijen gitmemiş sanırım 😔
Meloss37 Aylnslm 5 ay önce 36 haftalık doğum yaptım suyum gelmişti ve hiç bir sıkıntımız olmadı ertesi gün taburcu olmuştuk oğlumla
Meloss37 Emineavar kuzum benim herşeyim normale göreydi o gün normal doğuma girmeme az Bi saat kala Bi bayan aşırı derecede sancıdan bagırıyordu ve onun bağırısına korkudan daha çok ağladım bebeğim küçük doğacak dıye daha stresliydim bebeği riske atmamak ıcın sezeryana döndük cunku ultrason yanılması yaşanabılıyor belkı daha ufak olabılır belkı daha buyuk olabılır demişti doktorum bende bebek daha ufak olur ve korkudan ağlamaktan ıkınamam korkusuyla sezeryana girdim yani o anda sen ne istersen o oluyor kuzum normal diye illa normal yapmıyorlar ıstersen sezeryana da sokuyorlar ve ultrason yanılması da olmadı ne dedıyse aynısı cıktı bebişi 👶