Kızlar size Bi sorum olucak doktor bana fitil olarak kullan dedi bende başladım kullanmaya ama kullanmaya başladığım zamandan beri su gibii akıntı geliyor birde ilaç kalıntıları var sizde de aynı durum var mı
Progestan
Writebirds evet peogestan fitil olarak kullanıldığında aknti yapiyor ve ilacin kalan kısmı akabiliyor cok normal cnm
Writebirds fazlayı atıyor canım normal
MystryYYy hımm anladım çok sağolun ya 🙃
Writebirds ben de kullanıyorum canım akıntı yapıyor ve fazlasını atıyor ilacın herkeste öyleymiş ben de sormustum geçmiş olsun bu arada
Writebirds var canım bıraktıgında bile bir hafta boyunca içerideki ilaçlar cıkıyo. Maalesef böyle zor ama etkili Bi ilaç.
Alperefet çok sağol su gibi gelince acaba bir sıkıntımı var vs insan var korkuyor
Lokumcuk inşallah şu 1 ayı da atlatsaydım Allah ın izniyle herkes sağlıkla alsın kucağına
Writebirds progestan yapıyor canım
Writebirds Onun iceri gitmesi gereken kadari gidiyor. Fazlasi dışarı çıkıyor akinti olarak. Ben de kullandim hamileligimde ama fitil olarak degil agizdan ictim. O zaman da yan etkisi cok oluyor ama akintidan rahatsiz olmuştum.
Canimannem banada fitil olarak kullan ağızdan alırsan baş dönmen çok olur demişti, gerçi yinede başım dönüyor ara ara
Bende fitil olarak kullanıyorum bi kaç gün oldu başlayalı ama uyurken faln bazen gözümü açıyorum başımın döndüğünü hissediyorum sizlerden yaşayan varmı bu durumu acaba
Gamze0502 canım deprem oluyor gibi baş döndürüyor bazen ben de üç gündür kullanıyorum hafif yan etkisi var ama ağızdan aldığında daha çok oluyormuş
Gamze0502 bende de ara ara baş dönmesi oluyor fitil den dolayımı yoksa hamilelikten mi bilmiyorum
Alperefet evet aynen öyle oluyor demekki fitilde olsa hafif bi yan etksi oluyor canım bnde ilk defa olunca bi tedirgin olmuştum😇
Writebirds hamilelikten dolayı bnde hiç olmadı baş dönmesi ama 3 4 gündr fitil kullanıyorum bnce sebebi fitil canım
Gamze0502 doğrudur fitile başladıktan sonra baş dönmesi ara ara başlamıştı