Zuzua Ayima kadar 7 kilo almistim . Gebelik sekerinden diyet verdiler 1 ayda 3 kilosunu geri verdim . 32. Haftam suan. 65 ile hamile kaldim suan 69. Boy 157. Bebekte 29.4 haftada 1422 gr.
sedasuzan E-K-D 4 aylık hamilesin gayet iyi şimdilik bence çünkü ben artık son günlerdeyim ama tam 23 kilo aldım 50 ile başladım 73 oldum sana moral olur belki sen yinede dikkat et derim fazla kilo senin için iyi değil
E-K-D sedasuzan evet çünkü hareketlerimde de kısıtlama oluyor bir kilo alsam bile farkediyormuş hemen zaten yürüyüş spor falan yasak inşallah sağlıkla sorunsuz doğurmak nasip olur hepimize 🤲🏻🧿
E-K-D Tugce1450 çok iyi ya inşallah bende öyle olurum 46 ile başladım şuan 49 kiloyum tartı doğruysa😀 55-56 gibi doğursam çok güzel olacak önümde daha 5 ayım var😬
Tugce1450 E-K-D daha senın yol uzun 😁 bzım son 50gunumuz kaldı 😁 kılo alırsan da dert etme bsver ınsallah sag saglım gelır ler dunyaya :)
E-K-D biranneden1 doktor bana 4 aydan sonra karın çıkar dedi bende sizin gibiydim pantolonları giyemiyordum bağırsaklar yavaş çalıştığı için şişkinlik oluyormuş ondan dedi bol su ile tuvalete çıkmaya çalışıyorum ama şişkinlik zor ya
biranneden1 E-K-D dün akşam çok su içtim gündüz içmediğim için . 10 dkde bir tuvalete zor yetiştim 😀😀gtimeyince de baskı yapıyor .
demir_dilek haftamdayim 7 kilo aldım, hamileligimi öğrendiğim ilk andan itibaren diyetisyene gitmeye başladım
E-K-D babyackgz doktorunuz bebek için az yada çok almış veya size az veya çok almışsınız gibi şeyler söylüyor mu? Ben her gittiğimde tartıp kaç kilo aldığımı kaydediyor daha birşey demedi tabi
babyackgz E-K-D bebek 2 gün geride çıkmıştı sanırım ama alır daha erken dedi benim çok kilo aldığımı dile getiriliyor her seferinde ki zaten gebelik şekerim de çıktı 10 gündür diyetteyim 😬