E-K-D aylinsss bende çok fazla almak istemiyorum ama bakıyorum tartı ibresi artıyor sebepsiz ne yedim diyorum doğru düzgün yemeğe saldırdığım da yok ama bende anlamıyorum.
E-K-D Premsesannesiii kilo almak problem değil de ağırlaşmaya başlayınca insan nolcak böyle 9aya kadar diye düşünmüyor değilim
E-K-D Ffc2224 benim içimde birşeyler beni gıdıklıyor ve dolabı açıp saldırıya geçebiliyorum ani gelen kriz😀
E-K-D Sarisin_annee ben hamile kaldım 1-2 kilo aldığımda pantolonlar olmadı bazı iç çamaşırlarımla rahat etmemeye başladım inşallah eski halime geri dönerim diyorum o yüzden :)
E-K-D aylinsss işte yürüyüşü yapamıyorum ev temizliği ile idare ediyorum çünkü kan şekerim düşüyor hareket edince oda bebek için sıkıntı olacağı için yasak😔
Dilara1503 E-K-D boyum uzun olduğu için normalde zayıftım ideal kilomdan o yüzden böyle alman normal dedi 20 kilo ile tamamlasam bana yeter veririm zaten sıkıntı etmiyorum
Premsesannesiii Zaten zayifsin neden bu kadar takiyosun bn almaya calisiyodum alamiyodum cok mutluyum suan
Sarisin_annee E-K-D Canım o göbek şiştiği için benim de ilk ayda pantolon olmadı şişkinlikten dolayı bir de pantolonlarım dar dardı hepsi
E-K-D Tugce1450 çok iyi ya inşallah bende öyle olurum 46 ile başladım şuan 49 kiloyum tartı doğruysa😀 55-56 gibi doğursam çok güzel olacak önümde daha 5 ayım var😬