Selinbam Esmaaaa_15 benim 20+3 beni 3 haftada bir çağırıyor normalde ama o çagrmadsn ben gittim hep ben şimdilik szi düşünüyorum diye söyledim ona çnkü o benim 2 yıldr zaten doktorumdu çok serinlanlı ve deneyimli durması hoşuma gdiyo
Esmaaaa_15 Selinbam ya ben tahlillere şehir hastanesine gidiyorum emel hanım beni 2 haftada çağırıyor öyle olunca nerdeyse her hafta gitmiş oluyorum o yüzden emel hanıma 3 haftada bir yada ayda gidiyorum aynen sakin durması insanı rahatlatıyor
tgb94 Esmaaaa_15 ben yaz döneminde emel hanıma gittim ama şu an Van da çalışıyorum Emel hanım kabul ederim doğuma demişti büyük ihtimalle Balıkesir e geleceğim emel hanımın biliyor musunuz ücretlerini
Esmaaaa_15 tgb94 bende emel hanıma gidiyorum onun ücretini sormuştum nornalde sezeryande 3250 dediler ama tabi ocak sonrası zam gelir mutlaka
Secil_zeynep Gulsum8899 bende Orkun beye gittim geçen ay çok memnun kaldım doğumu onun yapmasına karar verdim acaba doğum ücreti hakkında bilginiz var mı
Gzdsrm Kizlar ozel muayenehanesi olan bi doktora gidip sevgi hastanesinde dogum yapcaklar fiyat bilginiz var mi yada yapanlar
Gzdsrm Ebru10 evet biraz pahali canim ben edremitteyim benim gittigim doktorda sevgi hastanesinde yaptiryomus bakalim bizimki ne kadar dicek