Esmaaaa_15 Merhabalar arkadaşlar balıkesir sevgi hastanesinde doğum yapan varmı acaba nasıl geçti memnun kaldınız mı
Gedonas17 Esmaaaa_15 benim arkadaşlarım yaptı memnun kaldılar iksi de ben üniversite hastanesinde yapıcam
emine86 Esmaaaa_15 canım ben 2. Doğumumu yaptım sevgi de ilk doğumum da çok ilgilendiler ama 2. Doğumum o kadar kötü geçti ki sevgi de doğum yapmayı düşünenler bence tekrar düşünmeli
ulviyedemirbas2 Esmaaaa_15 bizim tanıdık var bu yakınlarda doğum yapdı normal doğum iyi her şey dedi bende devlete gidiyorum orda olacak inşallah bizim doğum doktorum Sebahatdin Çelik cok iyi doktor
Secil_zeynep Gedonas17 üniversite hastanesinden memnun musunuz bende düşünüyorum ve hangi doktora gidiyorsunuz
Esmaaaa_15 Gedonas17 o doktoru ilk kez duydum inşaallah iyi olur bakalım ya siz neden eğitim araştırmayı seçtiniz acaba mine hanım mi sizin doktorunuz
Esmaaaa_15 Sulemsi10 doğru o da sevgide yaptırıyormuş doğumu ama her doktorun ebeleri farklı sanırım yanlış biliyorum acaba
Ebru10 Sulemsi10 doktor normal dogummu diyor bana idrsr birikmesi var demişti ayrıntılıda sanırım şizede demiş dıger postlarda gördüm hala devam edıyormusmu acaba
Esmaaaa_15 emine86 ya maşaallah doktorunuz kimdi acaba ebeler felan nasıldı bide normal mi oldu doğum
emine86 Esmaaaa_15 dr m ertan adaliydi canım. Hem dr m dan hem de ebelerden memnun kaldım. Ameliyathane de ve odaya çıktıktan sonra çok güzel ilgilendiler . Her aşamada bilgilendirdiler
Esmaaaa_15 emine86 ne güzel çok sevindim senin adına benim doktorumda emel ateş daha var benim doğuma ama merak ediyır insan ilgi felan nasıl diye
emine86 Esmaaaa_15 sağol canım 😊 haklısın bende çok merak ediyorum bir de şuan pandemi dönemi değişiklik var mı yok mu acaba diye . Benim çok az kaldı strest merak hepsi karışık
Selinbam Esmaaaa_15 benmde dojtorum Emel bakalm şimdilik seviyorum onu inşallah doğumdada güzelce geçiniriz
bngs_irem Esmaaaa_15 Selinbam Kızlar selam Emel hanıma devam ediyor musunuz bende ona gidiyorum 10 haftalık gebeyim doğumu felan nasılmış bilginiz var mı
Esmaaaa_15 emine86 öyle ya aynen ya doktoeum girmezse ya sıkıntı olursa bilmem ne bi sürü şey geliyor aklına he bide korona 🤦♀️
Esmaaaa_15 Selinbam aynen ya inşaallah kaçıncı hafta sizin konuştunuz mu emel hanımla doğuma girecekmisiniz felan diye bide sizi ne kadar sürede çağırıyor
Selinbam Esmaaaa_15 benim 20+3 beni 3 haftada bir çağırıyor normalde ama o çagrmadsn ben gittim hep ben şimdilik szi düşünüyorum diye söyledim ona çnkü o benim 2 yıldr zaten doktorumdu çok serinlanlı ve deneyimli durması hoşuma gdiyo