Duygucoban Merhaba kizlar bebegim suan 1800 grm ctesi insAllah kuvozden cikicak o zamana kadar 2 kilo olur dye dusunuylrum ama ona uygun kiyafet bulamadim bakmadigim yer kalmadi bildiginiz bi site va varmi acaba premature bebek kiyafeti satan?
MerveErdalKam Duygucoban lc wakıkı bak canım civile ve mothorecare buralarda premütüre giyim var ama wakıkıye interneten bak 0 olarak
Simgeanne Duygucoban Allahım şu mutluluğu bana da bekleyen tüm prematüre annelere de yaşatsın inşaallah 🙏🏻🙏🏻😔 gözünüz aydın, Rabbim sağlıkla hayırlarla size bağışlasın🙏🏻❤ Civilde görmüştüm ben de çok minnoş çok ciciydiler ☺
Demir Duygucoban Bende size yazacaktım,bebeğin durumu nasıl diye.Okuyunca şimdi çok sevindim küvözden çıkacak olmasına.Geçti gitti inşallah😊
Meltem19 Civile bakabilirsin ben almıstım cok begenıp kasiyer premature oldugunu soylemıstı ınternet sitesindede var sanırım.saglıkla büyüsün bebegın☺☺☺
Duygucoban MerveErdalKam bakmadigim yer kalamdi butun avmleri gezdim civil e bebek lwc yok ordada bitakim alabildim e bebekten o kadar
Htcdmr Kitikate markasının prematüre ürünleri var, e bebekte prematüre var, birde lcw'da 2-2,5 kg bebekler için tulumlar var.
MerveErdalKam Duygucoban allah allah benimde bebeğim premğtğre bende yrn sipariş vercem burdan resim paylaşa bilsek atcam da paylasılmıyo ne yazık kı. Bebeğiniz kaç hftalık doğdu acaba
MuratZeynepDiner Duygucoban bebego.com ve trendyolda var canm Rabbim bebegne sağlık versin maşallah 2 kilo olmus en kısa zamanda toparlanır inşallah
Buseataloluk Duygucoban ben size birkaç soru sormak istiyorum. Benimde erken Doğum olucak şuan 33+4 ama haftaya alıcaz büyük ihtimalle sesi doktorum. Şuan kilosu 2480 kaç gün küveze kalır tahmininiz varmı 🙁 çevremde bu şekilde kimse yok sizi görünce sormak istedim 🙁
EmineGneDemir Buseataloluk neden erken alınıyor Peki benimde 32. Haftamda sancılarım vardı iğne falan oldum bugün 34. Haftaya girdik ara ara sancım oluyor
Elif4334 Buseataloluk solunum sıkıntısı ya da başka bir problem olmazsa kuveze alınmayabilir kilosu gayet iyi
Duygucoban Buseataloluk canim 1500 ve alti olan bebekler daha cok risk grubunda oldgu icin direk kuvoze giriyo benim bebegim 1710 dogdu 1550 e dustu ama kilo icim kalmadi enfeksiyon vardi kaninda o yuzden bide 33 haftalik dogdu gelisim geriligi vs derken sukur toparladi artik kiloyuda beni emdikce alir. Sizin bebeginiz suanda kiloyi gayet iyi eger ki bi solunum problemo veya onun disinda bi skimti olmassa girmez bile belki neden erken dogum?
Elif4334 Duygucoban ya benimde kızım 2 kilo olunca çıktı prematüre kıyafeti aldık 2 tane civilden hem pahalıydı hem de çok küçük olduğu için elimde kaldı 2 defa falan giyebildi bence 0-3 ay olanlarla idare et büyük falan olsada çabucak kilo aldıkları için gerek olmuyo hem prematüre kıyafetler 800 gr doğanlar için daha uygun oluyo bence alma hiç 0-3 ay al
Duygucoban Elif4334 ole ama vucut isisini korumam lazimmis simdi kuvozde belli bi isiy alisiyo bir sure onu korumam gerekiyomus vucudunu saran kiayftler tercih etmem gerektigini soylediler dedim bi iki tane alayim zaten buyur hemen giyer
Buseataloluk EmineGneDemir preeklemsi var bende gebelik zehirlenmesi yüksek tansiyon ve ödem yapıyo. Bebekte geriliğe sebeb oluyomuş. Çok şükür biz hala öndeyiz bebeğim etkilenmedi hiç tansiyondan ama ani yükselişler korkuttuğu için önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde alırım dedi. 47 cm boyu kilosu2480 küveze girermi tek korkum o 🙁
MuratZeynepDiner Buseataloluk belirtileriniz neler bende sabah uyandığımda elim ayağım şiş oluyor ama gebelikte normal diyorlar
Duygucoban Buseataloluk benimde yuksek tamsiyondan bebegimde 3 hafta gerileme Oldu ve gelisimi tamamen durdugu icin 33 haftalik zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldim
EmineGneDemir Buseataloluk benim son kontrolümde 2.100 dü kilosu bende şimdi doğsa küvöze girer mi dediğimde korkulacak bişey yok 2 kilo sınır doğduğunda sadece bi kaç saat solunum sıkıntısı çekmesin diye belki girer oda onun iyiliği içim demişti.
Oglusumm Duygucoban carter's çocuk giyime bakabilirsin cnm.Hem cok guzeller hemde prematüre bebisler icin.