chaos fethiyeli48-48 5+6da başladı 16+2de bıçak gibi kesildi 1 gün içinde, tabi bu aralıkta neler yaşadığımı bir ben bir Allah bilir 😅
NefesDeniz fethiyeli48-48 5.haftada başladı benim şükür 13.haftada bitti şimdi 14 haftalık oldum böyle çok çok az yani..ilaçsız çok rahat durabiliyorum artık şükürler olsun çok zor bir durum acısını iyi bilirim
chaos fethiyeli48-48 başlamasıda bitmeside aniden oldu hiçbir şeyim yokken birden bulanmaya başladı, biterkende acayip bulanırken birden kesildi
newmom_ Canım biz de seninle aynı zaman gebeleriyiz ama maşAllah sende yokmuş mide bulantısı. Benim 4. Haftadan itibaren başladı kusmaktan içim dışıma çıkıyo ve sürekli midem bulanıyo😢
fethiyeli48-48 newmom_ elhamdulillah hiç hiç yok tek sıkıntım şiş göğüslerin ve ani kaşık krampları 😌 sende nasıl
fethiyeli48-48 Seyma2861 ay inşallah ya ama böyle de değişik oluyor miden bulamadığında korkuyor insan iyi mi değil mi diye bulamadığında en azında bulanıyor iyi diye düşünüyorsun
Nurrrrrrg İlk aylarda çok rahattım ama 27. Hafta ile başladı midem çok kötü hiçbirşey yemek istemiyorum 😒