Busra34ybg fethiyeli48-48 7. Haftada başladı 13 e kadar sürdü kusma olmadı şükür ama o his bile mahvetti 6 kilo verdim 3 ayda
Merve1656 fethiyeli48-48 6. Haftada başladı 15. Haftaya kadar sürdü ama çok zordu ya birde ramazan ayıydı oruç da tutamamistm, yemek bile yaparken bı banyoya koşardım.bi yemek yapardım çok zor atlattım 😒
fethiyeli48-48 Busra34ybg benim de sabahları midem yanıyo gibi oluyo biraz içim bayılıyor gibi ama bulantı değil
Busra34ybg fethiyeli48-48 o iç bayılması halen var bende uyanır uyanmaz biseylere yemem lazım yoksa midem ezilmeye başlıyor ve hiç yiyemiyorum çok tuhaf
fethiyeli48-48 Prensannnemm gerçekten cok zor rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı hepimize nasip etsin 🥰
zenginncanan 12de başladı 3 haftadır çekiyorum diğer hamileliklerimde 5den 12ye kadardı böylesini ilk kez yaşıyorum çok sinir bozucu
[silindi] haftada bir başladı, 15’e girdik hala tam gaz devam. Mide yanmaları falan da eklenerek katlanarak gidiyor…
fethiyeli48-48 [silindi] peki anneninizin ya da kardeşlerinizin de bulanıyor muymış acaba benim ne annem ne de ablalarım kardeşlerimin bulanmamış