Sna-1234 12. Haftaya kadar kullanmıştım tabi risk devam ediyorsa kesmiyor ilacı doktor benimde kanamam olmustu onun için kullandım bi sıkıntı görmeyince kesti doktor eğer tekrar bi sıkıntı olursa devam edeceksin demişti

Sna-1234 5. Haftadan beri kullaniyorum lekelenmem bitti ama 16. Haftaya kadar kullan dedi doktorum son 2 hafta kaldi😊

Sna-1234 ben hala kullanıyorum 7 haftalikken başladım şuan 8+2 yarın doktor randevum var benim Bi sorunum da yoktu aslında niye verdi anlamadım sadece bebeğim gelişmiyordu ecopirin folbiol da kullaniyorum

Sna-1234 ben 27+5 haftalığım gebe olduğumu öğrendiğim günden beri günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum ve doğuma kadarda devam edecek. Daha önce bi çok kayıp yaşadım ve serklajlıyım.

Sna-1234 bende 200 mg kullanıyorum ağızdan alıyorum ben hep öyle kullandım baş dönmesi dışında yan etki yapmadı bende

Umutluuu anlarım canım ben de şuan 4. Kutuyu aldım da kutu olarak rengi aynı mı seninde bi tık koyuydu sanki alttaki turuncu rengi bana mı öyle geliyor 🙊

Sna-1234 Bende kullandım , etkisi olduğu kadar yan etkisi de çok ne yazık ki .. inanılmaz uyku , baş dönmesi , saç dökülmesi yapıyor. Geçenlerde bir yazı okudum moralim çok bozuldu. Progestan kullanan annelerin bebekleri ergenlik döneminde biseksüel, homoseksüel vs olma olasılıkları artıyormuş. Amerikan araştırma merkezi yazıyordu. İlaçların etkisiyle böyle şeylerin olması çok üzücü 😔

Sna-1234 ilk zamanlar sabah 100 akşam 100 mg olarak alıyordum bir süre sonra lekelenmem kesilmişti doktor kontrolüyle bırakmıştık son haftalarda 200 mg sadece akşamları yatmadan önce alıyorum

UmmuHamza şuan sizden duydum gerçekten öylemiymiş herkes kullanıyor ama kullanmayınca kanama oluyor mecburen kullanıyorum
            doktora sorunca bizde olan bir hormon zaten diyor kullanmamanın bir yolu var mı acaba ☹️

Sna-1234 Ah bilsem keşke 😔 bazen evet mecbur kalınıyor🤷🏻‍♀️. Allah bebeklerimizi kötülüklerden sakınsın 🌸 İnşaAllah ihtiyacınız olmaz en kısa zamanda atlatırsınız

Sna-1234 suan 5 haftaligim.fitil olarak kullaniyorum.gunde 3 kez doktr tehlikn devar ederse 32. Haftaya kadr kulancan dedi bakalim.cok sıkıntılı oluyo fitil isi doktor daha kuvvetli oldugu ocin boyle verdi bu sekilde yan etkide yapmiyomus agizdan alinirsa cok bas donmesi yapiyormus

Ydgrshn evet fitil olarak kullanıyorum bende Rahime daha yakın olduğu için daha çok etkili olur dediler