elkakimmon Ben 18 yaşına yeni girmiştim evlendigimde ve 2 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim kontrolelrime medipol hastanesine gitmeye basladk doktorumdan da gayet memnundum ama hala bi şok icerisindeydim hersey çok hızlı oluyodu çünkü 🤭 Her kadın jinekolojik muayeneden rahatsızlık duyar ve çekinir ama doktorlar icin o kadar normal bi durum ki 🤗 Doktorum çatı muayenesi yapalim dedi o kadar bilincsizdim ki tabi hocam nasıl dedim çatala cik bekle dedi çatala ciktim parmaklarına jel sürdü ve jel biraz soğuk irkilme Bismillah dedi sadece jelin soğukluğunu hissettim bitti kuzum kalkabilirsin dedim bu kadar miydi diye sordum evet 2 cm acilman var dedi. Çatı muayenesinin ne olduğunu bile bilmiyodum dusun belkide bilseydim araştırsaydım çok korkudandım gitmiycektim oysaki acısız 5 sn süren bi muayene zaten karanlık ortamda oldu. Daha sonra ben devlet hastanesinde doğuma gitmek zorunda kaldim doğum ani gelince kesinlikle utanmak falan aklına gelmiyo zaten merak etme eğer çatın müsaitse doktorun normal doğuma müsaitsin dediyse normal doğum yapmanı tavsiye ederim nacizane fikrim 💕