sultanacan sev_al evet olması gereken o normalde yemekten 2 saat önce veya sonra ama bende aç karna mide yanması yapıypr o yüzden genelde akşamları yatmadan önce alıyorum
sev_al sultanacan anlıyorum,tabi nasıl rahat ediyorsanız ve size dokunmuyorsa öyle yapmak en güzeli.beni de yatarken rahatsız ediyor😏😌
limonluchescake Bir ben kullanamadim galiba bu ilacı. Müthis bir kusma, ishal. Asla kullanamadim. Böyle olan oldu mu?
izmirlih35 imren91 aç yok farketmiyormış ama süt ürünleri ile 2 saat ara verin dedi valla ya peynire denk geliyor ya öğlen süte ya da akşam yoğurda hep bir denkliği bar. 😂😂
NurSema01 elfelendor ben ilaca 25.haftada başladım ne sağlık ocağındaki doktor ne kadın doğumcu verdi ilacı özele gidince sormuştu kan ilacı kullanıyor musun diye hayır dedim kan değerlerin nasıl böyle yüksek oluyor demişti 😂 sonraki kontrollerimde arada içmeyi unutuyorum dedim üst üste olmadığı sürece sorun yok kanın iyi diyor doktorumda çok şükür 🙏🏻
TDE limonluchescake bir süre kullanmadım hiç bir şey kan değerlerim güzeldi sonra düşmeye başladı bir aydır vegaferon kullanıyorum küçük şişelerde sıvı halde bir sıkıntı olmadı bu ilaçta.
TDE limonluchescake bir de gece yatarken içmeye çalışıyorum genelde gün içinde zaten ilaç içiyorum bir de bu olmasın dedim
Elifscy Demir ilaclarının emilimini c vitamini içeren besinler yükseltiyormus o yüzden bana doktorum saati mühim değil gün içerisinde ne zaman meyve tüketiyorsan meyve yerken ilacını iç dedi. Mesela aksamları yiyorum genelde meyve o yüzden aksam içiyorum.
Gulenay1234 imren91 bende kullanıyorum çok büyük değil mi fitil gibi 🤢 çok ağır bir ilaç ben tok karna kullanıyorum doktorum öyle söyledi çünkü aç karnına içmem gereken tiroid ilacım var.Normalde aç karına olur ama ilaçların üst üste gelir dedi 🤷♀️
Hilalsny imren91 ben sut ve sut urunleriyle birlikte tuketilmiyo diye biliyorum. Bende sabah iciyom sonra kahvaltida illaki peynir vs yiyorum.
imren91 Hilalsny Yok, birlikte tüketmiyorum zaten de kahvaltıdan en az 1 saat önce içilmesi gerekiyormuş
mine-1994 imren91 bende 3 gün falan kullandım bana öyle bir şey demediler ama ben de ishal yaptı o yüzden bıraktırdı doktorum
sev_al imren91 kapsülü kaşığa boşaltıp öyle de içebilirsiniz.hem kapsülü de yutmamış olursunuz.midenizi rahatsız etmez.ben öyle yapıyorum prospektüste okumuştum öyle de içilebildiğini.
Hilalsny imren91 anladim birlikte tuketmedigini yani benim aldigim eczacinin soyledigi onlarla birlikte icme hapi ne zaman ictiinin gun icinde ne tuketiginin onemi yok dedi. Hatta midem bulaniyodu o hapin kokusundan o yuzden gece yatarken bile icebilirsin demisti
Eminik Yasemin_K evet benim de o dikkatimi çekti herkes günde bir kullanıyor dedim acaba ben mi yanlış kullanıyorum ama kanım baya düşük benim ondan heralde iki kez