Paprika 92anne92 Allah şifa versin çok geçmiş olsun umarım bir an önce bu durumu atlatıp bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz.Güzel düşünün lütfen.Sizin için dua edeceğim 🙏🏻
92anne92 Onerdiginiz bı doktor var mı kızlar ben akadmei de Ayşe baz a gidiyorum ama içerde kanama alanı varken beni gönderdi değişsem mi diye düşünüyorum kadir yamana gittim ama o da farklı birşey demedi tuna akcala görümcem gidiyo o da pek memnun değil
Deletedmom9 annegunce hayır yok bilgim bende merak ediyorum ama kontrole gittiğimde sorarım ama 2021 fiyatlarında değişiklik gösterir artar bence
Deletedmom9 annegunce inşallah canım yaaa valla ben Mersin’de şehir hastanesinde yer bulanilirsem orda yapmayı düşünüyorum
Deletedmom9 annegunce Kimsem olmadığı için mecbur Mersin’e gideceğim yoksa miran hanımdan bende çok memnunum 🥰🥰
Vosvolicee 63_emine_arslan_63 arkadaşım gitmişti oraya memnun olduğunu söyledi sezeryan 900 TL demişti normal 500 TL sanırım
Deletedmom9 yasemin333 Ne güzel hemşeriyiz Mersin’in neresi Tarsusluyum bizde görev dolayısıyla burdayız karaköprüdeyiz
Deletedmom9 yasemin333 Eğitim danışmanıyım hamilelikten dolayı çalışmıyorum elim polis memuru sizin görev nedir