Baharhnm hulya_1919 21+0′ım en başından beri bu sorunum var. Hatta hamileliğimin ilk ve en büyük belirtisi aşorı tuvalete çıkmamdı😂Hala da aynıyım oğlum mesanemi oyuncak etmiş oynuyor 🤦♀️
Dilara1503 hulya_1919 canım ben kuruyorum çünkü bazen uyanamadığım zaman idrar geri böbreğe gidiyor aşırı ağrı ile uyanıyorum o yüzden kendimce böyle bir çözüm ürettim
hulya_1919 Dilara1503 iyi yapıyorsun bazen ben uyku sersemi tutim diyorum ama yok ne mümkün ağrı yapıyo 5 dkka çıkmasam hemen koşuyorum wc sağlıklı olsunlarda önemli değil 👶🏻
Mlshasimoglu Ben geceleri hayatta uyanmam ta ki hamile kalana kadar daha doğrusu 30lu haftalara gelene kadar gece habire tuvalete kalkıyorum 😂 34+4 deyim en zorlayan şey mide yanması 🤦♀️ ne yesem midemde lav var sanki zaman geçse de bi an once kavuşsak bebelere
Dilara1503 hulya_1919 aynen canım benm amin inşallah az kaldı hepsi geçecek Rabbimin izniyle 😊🤲🌼 tek derdimiz bu olsun neler var herkesin yardımcısı olsun Rabbim herkesin derdine derman versin 🤲
Mlshasimoglu hulya_1919 sayılır sayılmasına da son haftalar geçmiyor diyorlardı doğruymuş o takvim çakıldı kaldı. Korona yüzünden bir yere gidemiyoruz evlere tikildik kaldık
Selinbam hulya_1919 kum olmasa da yani enfrksiyon falan baska bsey de olabliyor demrk ki bu erken haftalarda sık gidiyorsak belki bi sebebi var baktrmak lazım demek istedim 😉kum için 3 tane antibiyotik iğne ve buscopan verdi haftaya gene idrar vericem bakıcaz geçmiş mi