Zlyha58 https://hizliresim.com/tG6wPF Kızlar atarsa 58 🤭 yarım dünya ölmüş halde doğumu bekliyorum 34. Haftamda nst 37. Haftamda da çatı muayenesi olcam cok geriliyorum umarım normal doğum için engelim yoktur dualarınız da beni de unutmayın 😘💗💗💗
Sahraa Zlyha58 Bizde 12den sonra 32. Haftamıza girdik.. Rabbim herkesin evladını Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin olmayıp isteyenede nasip etsin 🙏🏻 Çok korkuyorum normal doğumdan tedirgin oluyorum istemsizce
DiplomaliEvHanimi Zlyha58 Merabaaa 31+6 ilede ben sizleyim 🌼🌹😍 Zeynep Sena ❤️ Bi yarım dünya da ben varım 🤭😁
Zlyha58 Sahraa amin rabbim dileyen herkese tattırsın 🙏 bende korkuyorum ben dogurmaktan sezeryan normal hepsinden 😁 ama normal istiyorum 😟
Ebru222 Bizde 12 itibariyle 28 haftalık olduk. Ocak 28 görünüyor doğum. Sağlıcakla gelir minikler inşallah ❤️🍯
Zlyha58 Ebru222 amin en büyük duam bazen burda okuyorum son haftalarında kaybedenleri çok üzülüyorum korkuyorum Rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun 🙏🥰
Aksoytetik Ebru222 aynı haftadayız bnmde 28ocak gözüküyor rabbim sağlıkla mutlulukla gelmelerini nasip etsin 🙏🙏🙏
Ebru222 Zlyha58 bende siz gibi çok etkileniyorum. Rabbim meleklerini kaybedenlere sabır versin gerçekten zor amaa Allah kaldirmayacagi yükü de vermez insana. Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz adına. Umarım herkes hepimiz sağlıcakla kavuşuruz.
Zlyha58 DiplomaliEvHanimi ay ismi çok güzel kuzenimin ismi yoksa bende Zeynep Sena istiyordum nilda oldu 😁 sağlıkla büyüsünler bizde kiloları hemen verelim 😁
DiplomaliEvHanimi Zlyha58 teşekkür ederim ❤️ İnşallah ya şu anda 7 .8 kilo aldım 10 ile tamamlarım diye düşünüyorum 😍
Zlyha58 DiplomaliEvHanimi Allah seni o kilo mu ben 11 kilo aldım ilk aylarda hiç yiyemedim şimdi acısı çıkıyor sanırım 😁😁
DiplomaliEvHanimi Zlyha58 vala 15.20 kilo alanlari gorunce korkmustum ama bn 82 ile kaldim kilolu ondan az almişimdr
DiplomaliEvHanimi Zlyha58 bnim bu 30 haftalik 1 hafta onceki hali 😍 yeni 1. 1.5 aydir cikti gobegim ya şalla sarmayi dusunuyom normldede kursakliyim https://imgyukle.com/i/ItEvmN