Mervekrgl Merak ettiğim bişey sormak istiyorum mide bulantılarınız ne zaman başladı? Ben 7 haftalık olcam ama daha midem bulanmıyor
Zeynep24 Mervekrgl benim 8. Haftamda başlamıştı14.haftam da geçmişti canım inşallah senin hiç bulantın olmaz
DidemVadatAkku Mervekrgl ben hamileliğimden bu yana sürekli mide bulantısı ve kusmalarla geçirdim hatta 2 defa hastanede yattım😅 bence dua etmelisin öyle bi derdin olmasın diye çünkü gerçekten çok kötü bişey 😒 sürekli mide bulantısı ve kusma kadar iğrenç bişey yok🤮
PnarEsizYalama Mervekrgl canım benimde 8.haftada basladı 19.haftamdayim hala gcmedi insallah hic bulantn olmaz normal bazilarinda korkma aklina kotu syler gtrme dua et olmasin bulantn
Nsl Mervekrgl Benim 8.haftadan sonra başladı ve 2 hafta falan sadece bulantı oldu canim o da çok rahatsız edecek derecede değildi afedersin hiç çıkarmadım ama gec başlaması iyi daha rahat atlatırsın inşallah sende benim gibi .Ben kötü oldukça bebeğim iyi diyen bir anneyim psikolojik işte😂
Aden Mervekrgl öyle demeyin vanada myle geliyordu 7 buçuk aylık olana kadar hamile değilde şişko gibi hissediyorum kendimi diyordum mide bulantıları halsizlik grip ve sağlık sorunları çıkmaya başladı inşallah sizin hiç olmaz 🌸
Zeynep24 Mervekrgl benimde birden bulantılarım kesilince öyle zannetmiştim ama iyiki de geçmiş şuan sadece hamile olduğumu karnım çıktığı için anlıyorum
Naciye89 24haftalık olduk biz hic bulantı yasamadm hic anormal de karsılamdm o kdr cok var ki yasayan da yasamayan da hepsi dogal.
ymr Benim 5.haftada başladı hergün aynı saatte kusma yasıodum iki gündür kesildi şuan 8. Haftaya girdik bende endişe ediyorum birden kesilmesi normal mi diye 😔 bulantım var ama eskisi gibi deıl kusma kesildi
NezaketKahraman Canım benimde başta bulanmıyodu oh ne güzel diyodum sonra 9. Haftada bi başladı Allah’ım ne olur bitsin diye dua ettim 🤦🏻♀️ 4. Ayımda bitti çok şükür
lknurKcn Merhaba canım benimde 6 hastalıkken yoğun bir şekilde yaşadım 8. Haftada tık diye kesildi bitti 🙂 ama bu kez mide yanması var genel anlamda yormuyor bebeğim beni şuanda 11+3 üz 🙂
Nrcn 28haftaligim çok şükür hiç bulantı kusmam olmadı. 7.aydan sonra bulantısı olanları okudum burda şimdi umarim benim olmaz 🙏🏻 doğuma bile kusarak girenler oluyormuş. Şanslı olup bulantısız geçirirsiniz inşallah sizde 😊
ArzuDnmz Haftama giricem 2 gün sonra sıfır bulanti ile bi hamilelik geciriyorum 😊 olmayada bilir bi arkadasimda dogurana kadar mide bulantilari yasadi . Herkese göre degisiyor tabi ki
HulyaKrg Ne kadar guzel masallah ya.benim 6 da basladi suan hala devam ediyor ilacsiz duramiyorum su bile icemiodum.hep acillerde surundum kan kustum..bence cok sanslisin dua etmelisin..