Kbrcmc Oksapar iğne vurulurken çok acı ve ağrı hisseden varmı? Yani mümkün değil kendim vuramıyorum o kadar çok acıyorki. Sizlerinde öyle mi.?
Gulizz Kbrcmc biraz aciyor fakat dayanılmayacak gibi degil yani sinek ısırığı kadar igne girerken , ilaci da yavaş yavaş enjekte edin. Birden enjekte etmekte can yakıyor.
Kbrcmc mlsmrtgl Bi sağ bi sol koldan vuruluyodum zten acayip morarıyor aynı yerden vurmak mümkün değil
Caglacmrt Benimde aciyor ama oyle dayanilmicak gibi degil ama ben kendim vurmuyorum,yan tarafimizda eczane var gelip vuruyorlar saolsunlar🙏
Mugee09 Caglacmrt havasını alıyor mu hemşire bana yaparken havasını alıyor ilaç da az çıkıyor içi zaten az almaması gerekmez mi
zeyzey95 Kbrcmc ben hep eşime vurdurdum kendim yapamazdım bazı günler iğnenin girdiğini bile hissetmiyodum ama ilaç yakıyor tabi bazı günler de acıyordu hatta bi gün ağlamıştım yaptığımız yerle kaynaklı heralde
Gulizz Kbrcmc siz kolunuzdan vuruluyorsunuz sanırım, ben karnımdan vuruyordum iğneyi 1 gun sağ 1 gün sol taraftan aynı yerlere çok denk gelmeyecek şekilde. Göbekten olduğu için sanırım çok acı hissetmiyorum ,doktorunuza danışarak göbekten vurmaya devam etseniz daha iyi olabilir
Mugee09 Kbrcmc bende kendim yapamyrm sağlık ocağı yaptryorum . Hemşire havasını alıyor , benim de kafama o takıldı . Hazır enjeksiyon almaması gerekmez mi ? Bilenler yaazabilir mi havasını alınca ilaç da az çıkıyor içi zaten az
Kbrcmc Mugee09 Bendeki baya ilaç dolu da hava alcak bişey yok gibi ucunu çıkarır çıkarmaz ilaç damlıyo zten biraz hava olsa damlamaz diyr düşünüyorum
Mervekartal Mugee09 havasını almamsı gerekiyor canım çünkü gramajı tam onların ve hava bu ignelerde hiç geçmiyoki hazır enjeksiyon çünkü
Caglacmrt Mugee09 inanin hic dikkat etmedim genelde hep gozlerimi kapatirim hazirlarken bile bakmiyorum.bugun yine vurulacgim geldiginde sorayim.
Caglacmrt Kbrcmc olabilir,insan kendi canini bile bile yakamio refleks olarak,baska biri vursa daha iyi olur aslinda,bide en uygun yer kol dedi bana,karin suan icin uygun olmadigini soyledi hamileyiz sonucta
ozi52 Kbrcmc karından vuruyorum ben. Ama inanın tabiri caiZse sinek ısırıg derler ya aynen öyle bi his oluyo🙈😊
Mugee09 Kbrcmc sordum almak gerek mi diye ben alıyorum dedi açıkçası almasını istemyrm çok öyle diyemedim bı araştırıp bakaym dye
baby3_ Mugee09 canım hava almak gerekir almazsan genelde morarma daha sık oluyo . Ucundan çıkan azcık o ilaçdan birşey olmaz. Ben kendim vuruyordum koldan ama göbekten vuramadım cesaret edemedim
Mugee09 Hazalveannesi aa buradan başka bir arkadaş da öyle yazms şaşırdım açıkçası videolarda alın demiyor hiç bende alıyor diye kafama taklyordu
Kbrcmc Gulizz Göbek yada kol dediler ben ilk cesaret edemedim kendim vurmaya başkası vuruyor ama koldan vuruldupum iöin mi bilmiyorum müthiş acı var progestan ve pruloton iğneden de çok vurulmuştum hiçbiri bu kadar yakmadı