luckymother var benimde böyle çıkmıştı 🥰
Gebelik testim
Gigy teşekkürlerrrrr
minikbaby06 ay gerçekten mi bana umut oldunuz
Birgul korkuyorum ya tekrar kimyasalsa diye
Kızlar bende bu gün 2 farklı markayla test yaptım adetime 3 gün var . İlk yaptıgım test pozitifti. Diğeri negatif. Anlayamadım sizce neden olabilir. Fikirlerinizi benlede paylaşırsanır teşekkür ederim ❤️
luckymother ayyy benimde oyle olmustu pozitif bu da 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Hayirlisiyla insallah🥰
luckymother o zaman hiç bekleme git kan ver hemen güzel sonuçları al müjdeli haberlerini bekliyorum ❤️
Sarem hangi marka canım
missalicesss ay inşallah ya
Busra34ybg hemen haber vereceğim yarın belki giderim
luckymother ay hamilesin hayırlı uğurlu olsun 🎈
Cigdemanne_01 cokkkk teşekkürlerrrrr
Bence beta hcg degerinde kesin olarak yukselme var. Insallah saglikli bir gebeliktir dua edecegim sana. Kan ver hemen, 2 gunde bir degerin 2 katina yukselicek mi diye bak. Soyle bi 6-7 haftalik gibi de doktora gidebilirsin kese ve kalp atisi gormek icin. Kalp atisi hemen gorulmezse panikleme 9. Haftaya kadar yolu var.
istanbul3434 vallahi içime su serpiyorsunuz böyle yazarak Allah razı olsun
luckymother canim benim hic kimyasalim veya kaybim olmadi ama ilk 3 ay bebekle hic bag kurmadim. Saglikli bir embriyo degilse ben ne yaparsam yapayim benimle kalmayacakti cunku. Allah vermek isterse veriyor, almak isterse aliyor. O yuzden hep “sagligi tam, uzun omurlu, hayirli evlat olsun, bahti acik olsun” diye dua edin canim “ne olursa olsun da yeter ki tutsun” diye degil. Simdi derinnnnn bir nefes al, insallah guzel bir surecin basindasin bol bol dua edip bekleyecek ve insallah saglikla kucagina alacaksin. Guzel dusun guzel olsun.
luckymother var cnm bnmde ilk kimyasaldi 1 ay sinra tekrar oldu suan 18 haftalk insallh bi sorun olmaz😌
istanbul3434 amin canım güzel dileklerin için cooook teşekkürlerrrrr rabbim sağlıklı sıhhatli vatanına milletine hayırlı bir evlat verir inşallah
Zelihaa_m ay inşallah kuşum
luckymother inşallah vardır benimkide Böyledi ❤🤲
Marvegas1 inşallah canım çok dua edin kasıklarım çok ağrıyor