Benimde kürtajdan sonra 5 cm kistim oluştu ama 2 ay sonra hamile kaldım

Benm 7cm lik yumurtalık kistim vardı hamile kaldım ilk ayda pazartesi günü sezeryan olup kistimide aldırıcam hamile kalmamı engellemedi ve bebeğimede zararı dokunmadı hamilelik boyunca 😊

osqee hamileyken mi alındı kist çok ilginç

Benimde 4 cm kistim vardı öğrendikten sonraki ay hamile kaldım

Mavi_- hayır kistlerim varken kaldım hatta dr kistin düşüşü engelleyeceğini ve besleyeceğeni bile söylemişti kist olması bi yana iyi bir şey demişti

Mavi_- bende hamileyken kesemi görmeye gittiğimde 5 cm kist farketti doktorum. Zamanla geçer gider kendiliğinden sana zararı olmaz demişti öyle de oldu.

Mavi_- ben de varım 🙋🏻‍♀️ biri 4 biri 2 cm iki tane kistim varmış gebelik oncesi bilmiyordum. Şu an 18 haftadayim son kontrolumde kist göremediler bazen kendiliginden kaybolduğu ya da birden büyüdüğü oluyormuş anlamadım ben de ama gebelige bir etkisi yok dedi doktor.bazi kistler rahimden dışarı dogru bazıları ice dogru buyuyormus. Ve eger disa doğru ise hele hic sorun olmuyor korkma demisti dr🤷🏻‍♀️

Mavi_- yok canım doktora çocuk düşündüğümüzü korunmadığımızı söyledim o da bana hamilelik sıkıntı olmaz ama hemen ilaç tedavisine başlamayacağım adet dönemi sonrası küçülüp küçülmediğini kontrol edip ona göre tedavi planlarız dedi ama diğer ay hamile kaldım tedavi de rafa kalktı