Benimde kürtajdan sonra 5 cm kistim oluştu ama 2 ay sonra hamile kaldım
4 cm kisti olup hamile kalan var mı
Defnelokusu kistler erdiğinde mi kalmıştınız bebeğe engel olmuyor mu kistler
Benm 7cm lik yumurtalık kistim vardı hamile kaldım ilk ayda pazartesi günü sezeryan olup kistimide aldırıcam hamile kalmamı engellemedi ve bebeğimede zararı dokunmadı hamilelik boyunca 😊
Benimde 4 cm kistim vardı öğrendikten sonraki ay hamile kaldım
Aysegul4278 kistin erimesi için ilaç kullanmadın mı
Mavi_- hayır kistlerim varken kaldım hatta dr kistin düşüşü engelleyeceğini ve besleyeceğeni bile söylemişti kist olması bi yana iyi bir şey demişti
Mavi_- 14 cm kistle hamile kaldım
Mavi_- bende hamileyken kesemi görmeye gittiğimde 5 cm kist farketti doktorum. Zamanla geçer gider kendiliğinden sana zararı olmaz demişti öyle de oldu.
Cigdemanne_01 inşallah kızlar bende sizin gibi mutlu haberi alırım inşallah 1.5 yıldır evliyim artık bi bebeğim olsun istiyorum
Mavi_- inşallah olur hayırlısıyla
Mavi_- ben de varım 🙋🏻♀️ biri 4 biri 2 cm iki tane kistim varmış gebelik oncesi bilmiyordum. Şu an 18 haftadayim son kontrolumde kist göremediler bazen kendiliginden kaybolduğu ya da birden büyüdüğü oluyormuş anlamadım ben de ama gebelige bir etkisi yok dedi doktor.bazi kistler rahimden dışarı dogru bazıları ice dogru buyuyormus. Ve eger disa doğru ise hele hic sorun olmuyor korkma demisti dr🤷🏻♀️
Mavi_- yok canım doktora çocuk düşündüğümüzü korunmadığımızı söyledim o da bana hamilelik sıkıntı olmaz ama hemen ilaç tedavisine başlamayacağım adet dönemi sonrası küçülüp küçülmediğini kontrol edip ona göre tedavi planlarız dedi ama diğer ay hamile kaldım tedavi de rafa kalktı