35ebrar35 m_yel insallah durur canm nekadarda olsa insanin aklinsa oluyor evladi guzelde bakilsa bakilmasada ama bnm yakin allahdan annem gelemicekti soneasan gelirim dedi oyuzden bnde birakiyorum yoksa guvenemezdim yani
m_yel 35ebrar35 eşimde yanlarında olacak diye kendimi avutmaya çalışıyorum. dediğiniz gibi insanın aklı hep birinde kalıyor, sanırım ikinci kez anne olmanın cilvesi bu da, aynı anda iki evlat içinde telaşlanabilmek 😅
m_yel Burcinerdem Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah evladınızı 🤲🏻 tarihi de çok uyumlu olmuş ☺️
Prenses58 m_yel 37+5 günlük olduk normal doğum olcak 2 çocuğuma da annem bakacak zaten normal doğumda refakatçi alınmıyor keşke alınsa eşimin yanimda olmasını çok istiyorum nasip
Ebru2114 Prenses58 hangi hastane? 1 kişi bile mi alınmıyor?? Ben 1 kişi alınıyor diye biliyorum :( yoksa çok zor olur bizim için
m_yel Prenses58 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah evladınızı 🤲🏻 normal doğumda refakatçı alınmamasını ilk defa duydum 😯 saçma bir tedbir olmuş
Kmslmsl m_yel haftaya Çarşamba doğumum var inşallah pazartesi covid testi vercem pazar annem gelicek yanımda o kalıcak ikinci gebeliğim ikinci kızımı Alicam kucağıma inşallah büyük kizimada halasi yengesi bakcak kendi evimizde 🙏
m_yel Kmslmsl Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲🏻 kayınvalidem doğum için gelecek olunca büyük kızım ile eşim ile beraber bakacaklar sanırım, annemde benim yanımda kalacak ama kızım duracak mı emin olamıyorum, en son 3 aylıkken görebilmişti babaannesi
Kmslmsl m_yel ben o konuda şanslıyım altlı üstlü oturduğumuz için haftasonlari babaanne de kaliyodu bide gorumcemin kızı var o olunca beni bile aramaz ☺️