Deletedmom360 Kızlar eğer yumurtlamayı değerlendirilmediysek ve yumurta çatladıktan sonraki günler değerlendirilse gebelik olma ihtimali var mı ?
Denizmom Deletedmom360 yumurtlama öncesi ve yumurta catladiktan sonra 12 veya 24 tü sanırım saat sonrası önem arz ediyor tabi yumurta takılı yaparak bunu anlamak mümkün canım ovulasyon testi veya doktor takibinde yumurta takipi yapılabilir ha belki tahmin ettiğinizden geç yumurtladiniz . Gün aşırı ilişki öneririm
kardelen214 Deletedmom360 düşük ihtimalle var çünkü ömrü 24 saat sonra döllenme yetenegini kaybediyor
Deletedmom360 Denizmom hayır kendim için değil. Bi arkdaşım yumurtlama takibi için doktora gidiyor doktor yumurtan çatlamış ve bi yumurtan 15 mm demiş o yüzden kafamış karıştı
Nurbalam Canım 48-72 saat içersinde öneriyorlar çünkü daha sonra dan kalınlaşmaya başlıyormuş yanlışta olabilir . Ama geç döllenme de var o şekilde de insanlar gebe kalkabiliyormuş
Eminecengilukuslu Canım sperm vücutta 2 yada üç güne kadar canlı kalabilir ama yumurta 24 saat o yüzden yukarıda arkadaşında dediği gibi gün aşırı ilişki olursa kaçırmanın olursunuz yumurtlamayıda çatlamayıda bir kadın doğumcu da böyle söylemişti bana
Deletedmom360 Eminecengilukuslu evet ama doktora gidince doktorda öğreniyor çatladığını ilişli olmamış maalesef. Doktor sıvı görmüş catlamış demiş doktor hemen ilişki olsun demiş ne zaman çatladığı belli değil
lara2605 kardelen214 canım gülçehre biraz çekinmiş her gün post açtıgı için kendisinden bahsediyor aslında çekinmeye gerek yok herkes birbirini anlamalı bu aşamada herkesin derdi aynı buraya gelen hüzünlerini paylaşıp birbirni tanımadan dua edyor ben de çok çektim ama şimdi umut olmaya çalışıyorum yaşadıklarımla ve hep dua edyorum bu süreçte kimseyi yadırgamayalım yargılamayalım :))))