sule3950 Mrb kızlar ben Allah’ın izni ile 32+6 haftalık hamileyim ama bebeğin hareketleri azaldı sanki. Normal mi.? Bide ben yatarken gece dakkada sağa sola dönüyorum kalça ağrısından bebek rahatsız olur mu.?
Bgmky sule3950 yaa sabahtan beri yazıyorum bende ama kimse yardımcı olmuyor. 31+1 deyim bende aynı şekilde dünden beri azaldı hareketleri.
Semazrl sule3950 sona doğru bebek daha çok büyüdüğü ve hareket alanı azaldığı için normal diyorlar ama ne kadar azaldığı da önemli çok azsa yime bir doktora danışın içiniz rahat etsin.
Mina01 sule3950 32+1 benimde dun gece bile durmadan hareket etti bugün de hiç hareket yok geçende de böyle olmuştu bazen fazla bazen çok az malesef
Emineavar sule3950 evet bazen durgunlasiyor bebek bende korkmuştum hareket etsin diye herşeyi deniyordum en ufak hareket bile mutlu ediyor beni . Ama ilerledikçe hareketleri azalıyor 😔😔 önceki gibi çok hareketli değil yeri daralıyor bebek büyüyor ondan sanırım
sule3950 Bgmky benim de aynı ya iki üç gündür insan merak ediyo hastaneye de gitmek istemiyorum zırt pırt
Gulsah91 Bgmky uykucu olabilir bebeğiniz Allah korusun korkmayın . doktorum hep şekerli birşeyler yedikten sonra hareketleneceğini söylerdi ,deneyin derim sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰
ssnnmmm Daha biz o haftalara gelmedik o yüzden bilmiyorum gönderiniz üstte kalsın diye yorum yapıyorum
Bgmky sule3950 yemediğim içmediğim şey kalmadı yine de hareket etmiyor. Olduğu yerde sertleşiyor. Böyle giderse acile gidicem valla
Gd1992 Bn 35. Haftama gırıcem bebegm normaldede cok hareketlı bebek degildi ama cok sukur gun ıcınde hareketleri iyi suanlık 1 gun hareketlı 1 gun daha az hareketli mesela dun azdı hareketleri .
sule3950 Gd1992 ya ben bı kaç kişiye soruyorum bebek yeri daraldığı için diyolar bide hergun ayni olmaz diyolar
Rmeysa_1661 sule3950 ettim briaz sola yattım 2 3 defa döndü acaba gitsem acile ne olur ne olmaz bakarlar mı devlet hastanesinde
sule3950 Rmeysa_1661 tabi bakarlar niye bakmasnlar ama gün içerisinde haraket ederse korkma diyolar etsin de ne zaman ederse etsin diyolar
Rmeysa_1661 sule3950 kuzum gittim acile yeni geldim tansiyonum yüksek çıktı ve bebeğin suyu azalmış takip altına aldılar 1 hafta önde suyu da geride kalmış dedi doktor perinatolojiye yönlendirdi bebekte bir sorun yok hareketi var ama su azalması olduğu için yavaşlamış dedi